ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد ترامپ: خبری بسیار مهم پیش از سفر به خاورمیانه اعلام خواهد شد + فیلم دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی توافق کردند تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها

رسوایی در ارتش رژیم اسرائیل / جعل مدارک پزشکی برای فرار از خدمت

یک رسانه صهیونیستی از فرار نظامیان رژیم صهیونیستی از خدمت به بهانه بیماری روانی و همدستی روانپزشکان برای جعل مدارک پزشکی آنها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج یک تحقیقات انجام گرفته در رژیم صهیونیستی حاکی از فرار نظامیان این رژیم از خدمت به بهانه بیماری‌های روحی و روانی و همدستی روانپزشکان و وکلا با این نظامیان برای جعل مدارک در ازای دریافت مبالغ مالی است.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» نوشت که بر اساس این تحقیقات، رژیم صهیونیستی با شبکه‌ای از جوانان دروغگو، روانپزشکان و وکلایی که در ازای دریافت مبالغ مالی برای هزاران نفر از نظامیان حتی در دوره جنگ گزارش‌های دروغین صادر می‌کنند، مواجه است.

در همین ارتباط فرمانده یکی از تشکل‌های نظامی ارتش رژیم صهیونیستی می‌گوید که ارتش بازرس کافی برای اطمینان از صحت تمامی گزارشات مربوط به معافیت سربازی، در اختیار ندارد.

طبق برآورد ارتش رژیم صهیونیستی چندین هزار جوان سالم ۱۸ ساله در این رژیم به روشی ساده و در ازای پرداخت مبالغ مالی از خدمت نظامی فرار می‌کنند و حدود ۱۰ درصد نیز به دلایل پزشکی و روانپزشکی از خدمت معاف می‌شوند.

از سوی دیگر سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی روز گذشته گزارش داد که از هفتم اکتبر (آغاز جنگ غزه) تا پایان سال ۲۰۲۳، حدود ۱۸ هزار شهرک‌نشین صهیونیست در مراکز روان درمانی، تحت درمان قرار گرفته‌اند.

بر اساس این گزارش، از آغاز جنگ غزه تعداد افرادی که در این مراکز درمان شدند، سه برابر افزایش داشته‌اند.

در همین ارتباط پایگاه «اوراسیا ریویو» اوایل سال جاری میلادی نوشت که پژوهشگران مرکز آکادمیک «روبین» در فلسطین اشغالی و دانشگاه کلمبیا مطالعه‌ای را در خصوص تأثیرات عملیات «طوفان الأقصی» بر سلامت روانی صهیونیست‌ها انجام داده‌اند و نتیجه این مطالعه نشان داد که پس از این عملیات ۲۹ درصد صهیونیست‌ها از استرس پس از شوک و ۴۲ تا ۴۴ درصد نیز از افسردگی و نگرانی رنج می‌برند و آمار این اختلالات تقریبا دو برابر آمار پیش از وقوع عملیات طوفان الأقصی بود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار