افشاگری وسلی کلارک درباره دخالت آمریکا در حادثه ۱۱ سپتامبر حضور عراقچی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری امشب شبکه خبر افزایش تنش‌ها در ترکیه / حمله پلیس به مخالفان اردوغان شدت گرفت برکناری سفیر بریتانیا در آمریکا افشاگری وال استریت ژورنال از تماس ترامپ و نتانیاهو پس از حمله به قطر برگزاری نشست فوق العاده عربی اسلامی جهت بررسی حمله اسرائیل به قطر بن‌سلمان: تجاوزگری اسرائیل در منطقه مستلزم اقدام قاطع عربی-اسلامی-بین‌المللی است حماس: ترامپ در حمله اسرائیل به قطر نقش مستقیم داشت سازمان ملل: ۹ میلیون افغانستانی با ناامنی حاد غذایی رو‌به‌رو هستند تروئیکای اروپا: مکانیسم ماشه فعال است اما به دنبال راه دیپماتیک هستیم حزب‌الله: جنایات اسرائیل علیه یمن بیانگر میزان ورشکستگی آنهاست نجفی: ایران همواره بالاترین سطح شفافیت و همکاری با آژانس را داشته است هشدار یمن به اسرائیل: منتظر پاسخ سخت ما باشید اعتراف رسانه‌های عبری به ناکامی اسرائیل در حمله به قطر گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیر امور خارجه قطر

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی تسلط بر محور فیلادلفیا شد

ارتش رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب مدعی تسلط کامل بر محور «فیلادلفیا» در امتداد مرز نوار غزه و مصر شد
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۲۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دنیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در این باره مدعی شد: ارتش اسرائیل تسلط کامل محور فیلادلفیا را به دست گرفته است.

طبق گزارش شبکه الجزیره، وی گفت: نیرو‌های ما در یک محیط پیچیده در حال فعالیت هستند و ما هزینه‌های زیادی متحمل می‌شویم.

هاگاری در ادامه مدعی کشف چند تونل متعلق به جنبش حماس در محور فیلادلفیا شد و افزود: حماس زیرساخت‌های نظامی را در محور فیلادلفیا ایجاد کرده است. ما اطلاعاتی را درباره تونل‌ها به مصری‌ها منتقل خواهیم کرد، اما نمی‌توانیم با یقین بگوییم تمام تونل‌هایی که کشف کردیم به مصر می‌رسند.

در همین راستا، شبکه خبری «القاهره» به نقل از یک مقام بلند پایه مصری گزارش داد: آنچه رسانه‌های اسرائیلی درباره وجود تونل در مرز مصر با غزه منتشر کرده‌اند، صحت ندارد.

این مقام مصری گفت: دروغ‌هایی که تل‌آویو ترویج می‌کند، بیانگر بزرگی بحران کابینه اسرائیل است.

وی ادامه داد: تلاش‌های اسرائیل برای دروغ‌پردازی همچنان ادامه دارد و هدف از آن سرپوش گذاشتن بر شکست نظامی آن است.

پیشتر منابع مطلع مصری از ارسال پیامی توسط دولت قاهره برای کابینه رژیم صهیونیستی و اعتراض به یورش ارتش این رژیم به گذرگاه رفح و محور فیلادلفیا پرده برداشته بودند.

همزمان با حملات رژیم صهیونیستی به رفح در جنوب نوار غزه، نگرانی‌های مصر نسبت به شکل‌گیری یک موج کوچ اجباری به داخل خاک این کشور تشدید شده است.

مصر بار‌ها به رژیم صهیونیستی نسبت به پیامد‌ها و خطرات حمله زمینی به رفح هشدار داده است.

رژیم اشغالگر پس از آنکه سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت گذرگاه مرزی رفح را اشغال و جریان ورود کمک‌ها به نوار غزه را متوقف کرد، قصد دارد به جنگ نسل‌کشی، قحطی و محاصره فلسطینی‌ها در غزه ادامه دهد.

ارتش رژیم صهیونیستی با اشغال گذرگاه رفح، گذرگاه زمینی اصلی در نوار غزه را که کمک‌ها از طریق آن وارد این باریکه می‌شد، بست؛ اقدامی که خطر تشدید فاجعه انسانی به‌ویژه به دلیل کمبود مواد غذایی و سوخت را به همراه دارد.

ارتش رژیم صهیونیستی با ادعای از بین بردن تیپ‌های حماس حمله زمینی در رفح را آغاز کرد، اما امروز علی‌رغم گذشت بیش از ۲۰ روز از ورود به این منطقه در جنوبی‌ترین نقطه نوار غزه، راه به جایی نبرده و تنها دستاورد آن، تلفات سنگین در نتیجه عملیات‌های مقاومت و کشته شدن چند اسیر صهیونیست در نتیجه حملات هوایی به رفح بوده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر