عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

اردوغان: وحشی‌ای به نام نتانیاهو باید متوقف شود

اردوغان: وحشی‌ای به نام نتانیاهو باید متوقف شود رئیس‌جمهور ترکیه گفت «وحشی‌ای به نام نتانیاهو که منطقه ما و کل جهان را به فاجعه می‌کشد، باید متوقف شود.»
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 02
کد خبر: ۲۴۳۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور روز یکشنبه و در نشست حزب «عدالت و توسعه»، به موضوع جنایات رژیم صهیونیستی در غزه اشاره کرد و ضمن حمایت از مردم فلسطین گفت: «ترکیه با آزار و اذیت، قتل عام و بی‌عدالتی که ۷۶ سال در همه عرصه‌ها ادامه داشته، مخالف است. ما از مردم فلسطین حمایت می‌کنیم.»

اردوغان، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی را یک «وحشی» توصیف کرد و گفت «وحشی‌ای به نام نتانیاهو که منطقه ما و کل جهان را به فاجعه می‌کشد، باید متوقف شود.»

رژیم اشغالگر قدس از هفت اکتبر جنگی خونین و ویرانگر را علیه مردم غزه به راه انداخت و بیشتر ساختمان‌ها و مراکز غزه را منهدم و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای را ایجاد کرد که باعث شده تعدادی از مردم غزه به ویژه کودکان در نتیجه سوءتغذیه جان خود را از دست بدهند.

آمار قربانیان جنگ غزه از هفت اکتبر تاکنون به ۳۶ هزار و ۴۳۹ شهید و ۸۲ هزار و ۶۲۷ مجروح رسید هسات. به گفته منابع فلسطینی، از زمان آغاز جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه ۱۵ هزار کودک شهید شده‌اند.

رئیس‌جمهور ترکیه در ادامه سخنرانی خود به موضوع سوریه نیز اشاره کرد و گفت ترکیه «به مبارزه با تروریسم» در شمال عراق و سوریه با هدف تضمین امنیت قلمرو ترکیه ادامه خواهد.

اردوغان گفت: «ترکیه تا زمانی‌که مناطق تحت نفوذ تروریست‌ها در شمال عراق و سوریه پاکسازی نشود، نمی‌تواند احساس صلح و آرامش داشته باشد». / آناتولی

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار