نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

رایزنی «اردوغان» با نخست‌وزیر مالزی

رایزنی «اردوغان» با نخست‌وزیر مالزی رئیس‌جمهور ترکیه با نخست‌وزیر مالزی از طریق ویدئوکنفرانس گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۰ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 06
کد خبر: ۱۹۷۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه امروز شنبه با انور ابراهیم، نخست وزیر مالزی از طریق ویدئوکنفرانس گفتگو کرد.

بنا بر اعلام مرکز ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه، اردوغان در این دیدار مجازی ضمن اشاره به اینکه مناسبات فیمابین بر اساس شراکت جامع راهبردی پیش می‌رود، از موافقت کوالالامپور با درخواست جمهوری تُرک قبرس شمالی برای گشایش دفتر تجاری در کشور مالزی استقبال کرد.

رئیس‌جمهور ترکیه ابراز امیدواری کرد که تفاهمنامه‌ای که قرار است برای تامین نیاز‌های مالزی در زمینه صنایع دفاعی امضا شود، به زودی به نتجیه برسد.

رجب طیب اردوغان بر لزوم اتخاذ موضعی قاطع، مصمم و مشترک در برابر بی حرمتی به قرآن کریم تاکید و به اهمیت تصمیمات اتخاذ شده در نشست وزرای خارجه کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی اشاره کرد.

گفتنی است که «سلوان مومیکا» پناه‌جوی عراقی که در ۲۸ ژوئن گذشته تحت محافظت پلیس سوئد، مقابل مسجد استکهلم نسخه‌ای از قرآن کریم را سوزانده بود، پیشتر هم مقابل سفارت عراق در استکهلم قرآن کریم و پرچم عراق را زیر پا گذاشته و شعار‌هایی علیه دین اسلام سر داد.

بیست و یکم جولای نیز اعضای یک گروه ضداسلام و افراطی در دانمارک با نام وطن پرستان دانمارکی نسخه‌ای از قرآن کریم را در مقابل سفارت عراق در کپنهاگ سوزاندند.

اعضای گروه با برافراشتن بنر‌های ضداسلامی و سر دادن شعار‌های توهین‌آمیز به اسلام، پرچم عراق و قرآن را روی زمین انداخته و روی آن پا گذاشتند.

در راستای تداوم هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم، یک گروه دانمارکی ضد اسلام، روز گذشته، جنایت جدیدی، مرتکب شد و اعضای آن، قرآن مجید را آتش زدند.

گروه افراطی موسوم به «ملی‌گرایان دانمارک» در برابر سفارت‌های ترکیه، عراق، مصر، عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران در کپنهاگ، این اقدام شنیع را انجام دادند.

اعضای این گروه پلاکارد‌هایی در ضدیت با اسلام حمل کردند و شعار‌های توهین آمیز سر دادند. این هتاکی با حمایت امنیتی کامل نیرو‌های پلیس دانمارک رخ داد./ آناتولی 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار