ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

نعیم قاسم: «محور مقاومت» تهدید جنگ در منطقه را مهار کرده است

نعیم قاسم: «محور مقاومت» تهدید جنگ در منطقه را مهار کرده است معاون حزب‌الله اعلام کرد، محور مقاومت موفق به ایجاد توازن بازدارندگی در مقابل حمله آمریکایی-اسرائیلی-سعودی شد و در نهایت تهدید جنگ از منطقه کنار رفت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 09
کد خبر: ۲۴۳۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان در دیداری با هیأت تحریریه روزنامه «البناء» به تاریخ رویارویی‌ها میان محور مقاومت شامل ایران، سوریه، حزب‌الله، فلسطین، عراق و یمن و محور مقابل آن به فرماندهی آمریکا که شامل رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس می‌شود، پرداخت.

 

وی در ادامه پیشینه اخلاقی متضاد این دو محور را مورد بررسی قرار داد؛ یکی از کشور و حقوق خود دفاع می‌کند و دیگری دنبال هیمنه، تجاوز و تحمیل دیکته‌هاست. نعیم قاسم نتیجه درگیری‌های موجود در منطقه را در مسأله سوریه خلاصه کرد؛ دولت سوریه پس از چندین سال سخت و مقابله با چالش‌ها و خطرات موفق شد بار دیگر تسلط خود را بر بیشتر مناطق بازیابد، روند بازگشت «پروژه دولت سوریه» به عنوان تنها پروژه روی میز را تثبیت کند و مابقی طرح‌ها را کنار بزند خصوصا پس از آنکه موفق شد پروژه تروریستی-تکفیری را شکست دهد.

 

معاون دبیر کل حزب‌الله ادامه داد: محور مقاومت موفق به ایجاد توازن بازدارندگی در مقابل حمله آمریکایی-اسرائیلی-سعودی شد و این باعث شد خطر جنگ کنار برود.

 

وی در ادامه به ساقط شدن پهپاد آمریکایی توسط ایران (در خردادماه امسال) اشاره کرد و گفت، ایران خواهان جنگ نیست اما از جنگ به عنوان هزینه‌ای ضروری برای حمایت از حاکمیت خود نمی‌ترسد. واشنگتن خواستار جنگ بود اما هنگامی که توانایی، آمادگی و عزم ایران (برای دفاع) را دید مشخص شد چقدر از این جنگ می‌ترسد.

 

وی همچنین به عملیات پهپادی ارتش یمن علیه تأسیسات آرامکو (در شهریورماه امسال) پرداخت و گفت، این عملیات معادله بازدارندگی را تقویت کرد. معادله منطقه تا برگزاری انتخابات آمریکا (وضعیت) راکد شکننده‌ای خواهد بود که شاهد جنگ یا تسویه‌حساب‌های بزرگ نیست اما ممکن است با برخی تسویه‌ها و راه‌حل‌های کوچک همراه باشد.

 

معاون حزب‌الله در ادامه به لبنان پرداخت و اعلام کرد، علی‌رغم جدیت تحریم‌های آمریکا برای هدف گرفتن حزب‌الله تصمیم بین‌المللی برای منع سقوط لبنان همچنان در جریان است زیرا جهان خطرناک بودن حجم این سقوط خصوصا در مسأله آوارگان سوری، پیامدهای آن علیه کشورهای اروپایی و بازگشت چالش تروریسم به لبنان را می‌داند.

 

وی اینکه برخی در لبنان تحریم‌های اعمال شده علیه حزب‌الله را دلیل وضعیت بد کنونی می‌دانند، رد کرد و گفت، حزب‌الله پس از بررسی عمیق دلیل این وضعیت، خودش را از دلایل بحران نمی‌داند؛ این وضعیت به دلیل نظام نامناسب اقتصادی و سیاسی است که بخش تولید را رها کرد و بدون طرح و چشم‌انداز کار می‌کند.

 

نعیم قاسم در پایان تصریح کرد، اینکه گفته می‌شود حزب‌الله موضعی جدید در قبال توافق‌هایی که بر اساس آنها معادله دولت فعلی شکل گرفته، صحیح نیست. حزب‌الله دنبال تغییر هیچ یک از معادلات ریاست‌جمهوری و دولت لبنان نیست بلکه تلاش واقعی این جنبش تقویت همکاری در چارچوب این معادلات است تا سیاست‌های اقتصادی مناسب برای مقابله با چالش‌ها اتخاذ شود.

منبع: فارس

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار