جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

واکنش حزب الله به اقدام خصمانه استرالیا علیه شیخ نعیم قاسم

واکنش حزب الله به اقدام خصمانه استرالیا علیه شیخ نعیم قاسم حزب الله لبنان در بیانیه تصمیم استرالیا برای اعمال تحریم‌هایی علیه شیخ نعیم قاسم دبیرکل این جنبش را ظالمانه و و آن را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 04
کد خبر: ۲۷۰۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در بیانیه حزب الله آمده است که تصمیم ظالمانه استرالیا در تحریم شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله، بار دیگر از چهره واقعی این دولت پرده برمی دارد که ثابت می‌کند که ابزاری در خدمت پروژه آمریکایی صهیونیستی و دنباله رو و مطیع آنهاست.

این بیانیه افزود این تصمیم ظالمانه هیچ وجاهت قانونی یا اخلاقی ندارد، بلکه جانبداری آشکار از رژیم صهیونیستی و سرپوش گذاشتن بر تجاوزات و تروریسم این رژیم است.

این بیانیه آورده است همه ملت‌های جهان، شاهد تمام جنایات و کشتاری بودند که رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان بیگناه در غزه و لبنان مرتکب شدند، آنها به خوبی این نکته را درک می‌کنند که تروریسم واقعی چه طرفی است و چه طرفی، نسل کشی جمعی و جنایات جنگی را مرتکب می‌شود و اینکه چه طرفی پوشش سیاسی و حقوقی برای این جنایات فراهم کرده و در ارتکاب آن شریک است. بهتر بود که دولت استرالیا، در کنار مردم مظلوم لبنان و فلسطین می‌ایستاد و قاتلان صهیونیست را مجازات می‌کرد.

حزب الله تاکید کرد که این تصمیم هرگز بر روحیه مردم مقاوم و وفادار لبنان و موضع حزب الله و حق طبیعی آن در مقاومت و دفاع از کشور و مردم و ایستادن آن در کنار مسئله بر حق فلسطین تاثیر نخواهد داشت بلکه سبب افزایش اصرار و ثبات قدم برای ادامه مسیر رویارویی با اشغالگران خواهد شد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار