هوای تهران امروز/ وزش باد شدید و دمای ۳۱ درجه! کمردرد مزمن خبر از کدام بیماری‌ها می‌دهد؟ بازداشت زن «آوازخوان» در معابر عمومی آمل جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال در روز‌های آخر هفته جزییات تصویب اجباری شدن پیش دبستانی جزییات تمدید آزمون وکالت قوه قضاییه مهر ۱۴۰۴ رئیس دانشگاه تهران: هیچ کلاسی به صورت مجازی برگزار نمی‌شود / دانشجویان سنواتی باید زودتر تعیین تکلیف شوند ۹ تالاب معروف ایران خشک شد + عکس فراجا: محموله سنگین انواع مواد افیونی در یزد زمین‌گیر شد بحران پیری در شمال و مرکز کشور / سالمندی در حال زنانه شدن کشف بقایای طبیعی چند یوزپلنگ مومیایی در عربستان برای نخستین بار در دنیا رئیس سازمان بهزیستی: ۱۳ درصد جمعیت کشور سالمند هستند دستگیری یکی از شهرداران مناطق تبریز اصلاحات و اضافات دفترچه راهنمای آزمون استخدامی طرح شهید زین‌الدین منتشر شد ماجرای انفجار و خرابکاری در آموزش و پرورش آذربایجان غربی چه بود؟ زمان برگزاری آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد

وضعیت معابر پایتخت امروز ۱۶ خرداد ۱۴۰۳

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: امروز معابر اصلی و بزرگراهی شهر تهران خلوت است و همین موضوع باعث افزایش سرعت‌ها و احتمال بروز خطر و تصادفات بخاطر بی احتیاطی رانندگان می شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 05
کد خبر: ۲۴۳۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: با رصد مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودروها در ساعات ابتدایی صبح روز ۴ شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ ماه نشان از معابر و بزرگراه‌هایی خلوت در سطح شهر تهران و احتمال تصادفات بخاطر افزایش سرعت‌ها توسط برخی از رانندگان دارد.

 

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: برخی رانندگان ممکن است با دیدن خلوتی معابر شهر تهران، قصد سرعت و سبقت جهت زودتر رسیدن و یا قصد انجام حرکات نمایشی و لایی کشی دارند که به این دسته از رانندگان توصیه می‌شود فریب خلوتی معابر را نخورند چرا که همیشه حادثه در کمین است و سرعت‌های بالا همیشه خطر ساز و خطر آفرین می‌باشند پس با رعایت قانون، همواره با سرعت مقرره در سطح معابر خلوت صبحگاهی و خلوت تردد کنند.

 

وی گفت: معدود رانندگانی نیز هستند که در هنگام خلوتی معابر اقدام به سرعت و سبقت‌های غیر مجاز می‌کنند که علاوه بر به خطر انداختن جان خود به دیگر رانندگان و شهروندان آسیب می‌رسانند.

 

وی همچنین بیان داشت: تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ در تمامی تقاطع‌ها و معابر و میادین شهر تهران به منظور کنترل سرعت‌ها و سبقت‌ها حضور دارند چرا که برخی رانندگان با دیدن خلوتی معابر برخی رانندگان ممکن است سرعت خودروی خود را بالا برده و باعث حادثه و تصادفات دلخراش شوند.

 

سرهنگ شریفی افزود: رانندگان در صورت خلوتی معابر از عجله و شتاب در معابر خلوت خودداری کرده و با سرعت مطمئنه و حتی کمتر از آن تردد کنند و این احتیاط همان سرعتی است که اگر حادثه‌ای مقابل راننده روی داد و اگر خودرو و مانعی مقابل پیش آمد راننده بتواند خودروی خود را به موقع متوقف و از برخورد پرهیز کند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار