حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

پاکستان برای میانجیگری میان تهران و ریاض اعلام آمادگی کرد

عمران خان در سخنانی در شورای روابط خارجی آمریکا از آمادگی اسلام آباد برای میانجیگری کشورش میان تهران از یک سو و ریاض و واشنگتن از سوی دیگر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۳ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ جدال میان تهران و ریاض، پس از حمله به آرامکو به بالاترین حد خود رسیده است. سعودی ها با وجود تکذیب مکرر تهران مبنی بر عدم مداخله در حمله ی یاد شده، همسو با واشنگتن، نوک حملات را به سوی ایران نشانه گرفته و کشورمان را عامل اصلی حمله ی یاد شده قلمداد نموده است.

 

با تشدید تنش ها شماری از کشورهای بین المللی و منطقه ای به میدان آماده و خواستار کاهش التهابات شده اند. در جدیدترین این اقدامات، نخست وزیر پاکستان از آمادگی اسلام آباد برای میانجیگری کشورش میان تهران از یک سو و ریاض و واشنگتن از سوی دیگر خبر داد.

 

عمران خان که برای شرکت در هفتادو چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک بسر می برد،صبح امروز دوشنبه به وقت محلی طی سخنانی در شورای روابط خارجی آمریکا پیرامون تحولات منطقه، روابط با همسایگان، بحران کشمیر و مذاکرات صلح افغانستان و طالبان افزود: ما شاهد تحولات در کشورهای همجوار خود ایران، افغانستان و هند هستیم به همین دلیل در یک وضعیت دشواری قرار داریم.

 

وی در پاسخ به پرسشی مربوط به حمله اخیر به تاسیسات نفتی در عربستان گفت: من همواره یک صلح جو و مخالف جنگ هستم و معتقدم جنگ و درگیری هرگز کمکی به حل مسائل نمی کند.

 

وی ادامه داد: ما مخالف هرگونه جنگ و درگیری هستیم زیرا این گونه اقدامات منجر به حل مشکلات و تنش ها نخواهد شد.

 

عمران خان با اشاره تلویحی به حضور آمریکا در افغانستان با ادعای مبارزه با القاعده، اظهار کرد: جنگ برای ریشه کردن القاعده شروع شد اما داعش ظهور و بروز پیدا کرد. بنابراین با جنگ مشکلی حل نخواهد شد.

 

نخست وزیر پاکستان افزود: این کشور در جنگ علیه تروریسم ۷۰ هزار نفر از شهروندان خود را از دست داده است به همین دلیل ما معتقدیم که متحمل جنگ جدیدی در همسایگی خود نیستیم.

 

وی اظهار کرد: همه مسائل از طریق دیپلماسی و گفتمان قابل حل است زیرا بروز جنگ تبعات سنگینی به دنبال خواهد داشت.

 

وزیر امور خارجه پاکستان صبح روز دوشنبه به وقت محلی در حاشیه اجلاس سازمان ملل در نیویورک با «محمد جواد ظریف» ھمتای ایرانی خود دیدار کرد و ضمن تبادل نظر درخصوص تحولات اخیر در منطقه گفت که عمران خان قرار است با رئیس جمهوری اسلامی ایران دیدار کند.

ارسال نظر
آخرین اخبار