واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

پاکستان برای میانجیگری میان تهران و ریاض اعلام آمادگی کرد

عمران خان در سخنانی در شورای روابط خارجی آمریکا از آمادگی اسلام آباد برای میانجیگری کشورش میان تهران از یک سو و ریاض و واشنگتن از سوی دیگر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۳ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ جدال میان تهران و ریاض، پس از حمله به آرامکو به بالاترین حد خود رسیده است. سعودی ها با وجود تکذیب مکرر تهران مبنی بر عدم مداخله در حمله ی یاد شده، همسو با واشنگتن، نوک حملات را به سوی ایران نشانه گرفته و کشورمان را عامل اصلی حمله ی یاد شده قلمداد نموده است.

 

با تشدید تنش ها شماری از کشورهای بین المللی و منطقه ای به میدان آماده و خواستار کاهش التهابات شده اند. در جدیدترین این اقدامات، نخست وزیر پاکستان از آمادگی اسلام آباد برای میانجیگری کشورش میان تهران از یک سو و ریاض و واشنگتن از سوی دیگر خبر داد.

 

عمران خان که برای شرکت در هفتادو چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک بسر می برد،صبح امروز دوشنبه به وقت محلی طی سخنانی در شورای روابط خارجی آمریکا پیرامون تحولات منطقه، روابط با همسایگان، بحران کشمیر و مذاکرات صلح افغانستان و طالبان افزود: ما شاهد تحولات در کشورهای همجوار خود ایران، افغانستان و هند هستیم به همین دلیل در یک وضعیت دشواری قرار داریم.

 

وی در پاسخ به پرسشی مربوط به حمله اخیر به تاسیسات نفتی در عربستان گفت: من همواره یک صلح جو و مخالف جنگ هستم و معتقدم جنگ و درگیری هرگز کمکی به حل مسائل نمی کند.

 

وی ادامه داد: ما مخالف هرگونه جنگ و درگیری هستیم زیرا این گونه اقدامات منجر به حل مشکلات و تنش ها نخواهد شد.

 

عمران خان با اشاره تلویحی به حضور آمریکا در افغانستان با ادعای مبارزه با القاعده، اظهار کرد: جنگ برای ریشه کردن القاعده شروع شد اما داعش ظهور و بروز پیدا کرد. بنابراین با جنگ مشکلی حل نخواهد شد.

 

نخست وزیر پاکستان افزود: این کشور در جنگ علیه تروریسم ۷۰ هزار نفر از شهروندان خود را از دست داده است به همین دلیل ما معتقدیم که متحمل جنگ جدیدی در همسایگی خود نیستیم.

 

وی اظهار کرد: همه مسائل از طریق دیپلماسی و گفتمان قابل حل است زیرا بروز جنگ تبعات سنگینی به دنبال خواهد داشت.

 

وزیر امور خارجه پاکستان صبح روز دوشنبه به وقت محلی در حاشیه اجلاس سازمان ملل در نیویورک با «محمد جواد ظریف» ھمتای ایرانی خود دیدار کرد و ضمن تبادل نظر درخصوص تحولات اخیر در منطقه گفت که عمران خان قرار است با رئیس جمهوری اسلامی ایران دیدار کند.

ارسال نظر