ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

مخبر: دل شهید رئیسی برای کار کردن در مناطق محروم پر می‌زد

مخبر: دل شهید رئیسی برای کار کردن در مناطق محروم پر می‌زد سرپرست ریاست‌جمهوری با بیان اینکه دل شهید رئیسی برای کار کردن در مناطق محروم پر می‌زد، گفت: امروز توقع شهید رئیسی این است که با قدرت کارها پیگیری شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 06
کد خبر: ۲۴۴۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر سرپرست ریاست‌جمهوری در جلسه هیأت دولت، گفت: دل شهید رئیسی برای کار کردن در مناطق محروم پر می‌زد، به همین دلیل پیش از تشکیل دولت سفرهای استانی خود را آغاز کرد.وی افزود: شهید رئیسی سفرهای استانی خود را از استان‌های محروم آغاز کرد؛ استان‌هایی که کم‌برخوردار بودند و نیاز به رسیدگی بیشتر داشتند.

 

سرپرست ریاست جمهوری همچنین گفت: آیت‌الله رئیسی همیشه به فکر مشکلات استان سیستان و بلوچستان بود؛ مشکلات آب،‌ بهداشت، راه‌ها و گاز استان. بهره‌برداری از ۴۲ طرح‌ استان به ارزش نزدیک به ۸۶ هزار میلیارد تومان که امروز انجام گرفت را به روح شهدای خدمت تقدیم می‌کنیم.

 

سرپرست ریاست جمهوری در ادامه گفت: یکی از سران کشورها که با من صحبت می‌کرد، در مورد شهید امیرعبداللهیان مطلب درستی گفت؛ او به من گفت امیرعبداللهیان وزیر خارجه محور مقاومت بود،‌ این شهید با دستور رئیس‌جمهور شهید،‌ شبانه‌روز به دنبال پیگیری وضعیت مردم فلسطین بود.

 

مخبر تاکید کرد: آیت‌الله رئیسی مستمرا به فکر مردم فلسطین بود و تلاش داشت تا به مردم مظلوم فلسطین کمک کند.

 

سرپرست ریاست جمهوری در آئین بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی سیستان و بلوچستان: تلاش دولت در مسیر رفع نارسایی‌های موجود در بخش‌های آب، گاز، راه، درمان و اشتغال در استان است؛ استان،‌ استانِ مستعدی است .

 

مخبر همچنین گفت: یکی از ظرفیت‌های مهم استان سیستان و بلوچستان این است که به اقیانوس دسترسی دارد، برخی از موارد در استان تعطیل شده و یا کاری برای انجام آن‌ها صورت نگرفته است.

 

وی افزود: در نخستین سفر آیت‌الله رئیسی به استان سیستان و بلوچستان، بیشتر مناطق استان فاقد گاز بود و امروز بخش زیادی از این مشکل حل شده است.


مخبر بیان کرد: شهادت می‌دهم که شهید رئیسی ۱۰ شب تماس می‌گرفت که چرا این تعداد کشتی ذرت، کنجاله و گندم در فلان بندر مانده است.

 

وی ادامه داد: دیروز وزیر کشاورزی اعلام کرد هیچ وقت ذخایر کالاهای اساسیِ کشور به این فراوانی نبوده است.

 

سرپرست ریاست جمهوری تأکید کرد: امروز توقع شهید رئیسی این است که با قدرت کارها پیگیری شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار