برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

مخبر: هیچ تعللی در گره‌گشایی از مردم جایز نیست

مخبر: هیچ تعللی در گره‌گشایی از مردم جایز نیست  سرپرست ریاست جمهوری با اشاره به تلاش‌های اعضای دولت برای پیگیری بدون وقفه وظایف و ماموریت‌های محوله، بر ضرورت بهره‌برداری از طرح‌های تکمیل شده در دستور کار دولت تاکید و تصریح کرد: هیچ تعللی در گره‌گشایی از مردم جایز نیست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 09
کد خبر: ۲۴۴۵۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر عصر یکشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ در جلسه هیات دولت ضمن گرامیداشت یاد شهدای خدمت به‌ویژه رئیس جمهور شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی افزود: از افتخارات دولت مردمی ولایت‌مداری و پایبندی کامل به اهداف و ارکان نظام اسلامی به‌عنوان یکی از ویژگی‌های مهم و برجسته شهید رئیسی در حکمرانی‌ بوده است و اعضای دولت در این میثاق خود با رئیس جمهور شهید ثابت‌قدم خواهند بود.

وی با اشاره به تلاش‌های اعضای دولت برای پیگیری بدون وقفه وظایف و ماموریت‌های محوله، بر ضرورت بهره‌برداری از طرح‌های تکمیل شده در دستور کار دولت تاکید و تصریح کرد: هیچ تعللی در گره‌گشایی از مردم جایز نیست.

سرپرست ریاست جمهوری با تاکید بر اهمیت مسئله علوم و فناوری‌های نوین در آینده حکمرانی کشور از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی خواست با پشتیبانی سازمان برنامه و بودجه، تداوم تقویت این توانمندی‌ها را همچنان در دستور کار داشته باشند.

مخبر همچنین با تأکید بر ضرورت استمرار و تقویت طرح مولدسازی در جهت توسعه طرح‌های عمرانی و زیربنایی کشور به عملکرد برتر وزارت‌خانه‌های آموزش و پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این زمینه اشاره کرد و گفت: وظایف سایر دستگاه‌ها در این زمینه با جدیت پیگیری شود.

پیش از سخنان سرپرست ریاست جمهوری، علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه به ارائه گزارشی تفصیلی از حضور در نشست وزرای خارجه کشور اسلامی در حال توسعه (دی ۸) با موضوع غزه ارائه کرد و گفت: در این نشست از سوی جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد شد تا نشست استانبول نقطه آغازین نقش‌آفرینی گروه «دی ۸» در قبال مسئله فلسطین و به طور خاص در مورد وضعیت غزه باشد و این امر به یک فرایند در سازوکار این گروه تبدیل شود که در نهایت مقرر شد کمیته‌ای ویژه برای پیگیری تصمیمات اتخاذ شده در نشست وزرای خارجه در دبیرخانه گروه «دی ۸» تشکیل و همچنین در آینده نزدیک نشست سران کشورهای عضو گروه «دی ۸» برگزار شود.

عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این جلسه نیز با اشاره به برگزاری مراسم گرامیداشت رئیس جمهور شهید از سوی شرکت‌های بخش خصوصی حوزه فضایی و تجلیل از نقش شهید رئیسی درکسب دستاوردهای چشمگیر این بخش در سه سال گذشته، از رونمایی از یک ماهواره جدید آماده پرتاب خبر داد و افزود: در دولت سیزدهم ۱۲ ماهواره، معادل سه دولت قبل، پرتاب شده است که در تلاش هستیم سیزدهمین پرتاب نیز در همین دولت صورت پذیرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار