سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود

تاکتیک جدید سرویس‌های جاسوسی در انتخابات آتی چیست؟

با کنار رفتن گزینه تحریم انتخابات که دستور کار همیشگی سرویس‌های جاسوسی و امنیتی معاند بود، این سرویس‌ها و از جمله موساد خط دیگری را مبنی بر اثرگذاری بر رای مردم را در پیش گرفته‌‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 07
کد خبر: ۲۴۴۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در جریان ثبت نام از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری که با حضور فعال تمامی احزاب و گروه های سیاسی همراه بود، طیفی از اصلاح طلبان تندرو هم که در دوره های گذشته انتخابات را تحریم کرده بودند، اقدام به ثبت نام کرده و عملاً گزینه تحریم انتخابات با این اقدام خنثی شد. حتی برخی از چهره‌های منتسب به این جریان هم در روزهای اخیر طی بیانیه‌هایی بر خلاف گذشته اقدام به دعوت ضمنی به مشارکت در انتخابات کرده‌اند.

با کنار رفتن گزینه تحریم انتخابات که دستور کار همیشگی سرویس‌های جاسوسی و امنیتی معاند بود، این سرویس‌ها و از جمله موساد خط دیگری را مبنی بر اثرگذاری بر رای مردم را در پیش گرفته‌‌اند. 

شواهد نشان می‌دهد که این سرویس‌ها بنا دارند تا از طریق برخی عوامل داخلی‌شان، زمین بازی را به گونه‌ای طراحی کنند تا با اثرگذاری بر روی نظر مردم گزینه‌ای ضعیف در انتخابات آتی پیروز شود.

در واقع مهمترین نگرانی برای دشمن و بخصوص رژیم صهیونیستی، روی کار آمدن مجدد گزینه‌ای همچون شهید رئیسی و تشکیل دولت انقلابی است. آنها معتقدند با ادامه مسیر شهید رئیسی و بهبود وضعیت داخلی، تمرکز حاکمیت بیش از پیش بر خارج از کشور و تقویت محور مقاومت معطوف می‌شود که در نتیجه آن، رژیم صهیونیستی باید منتظر ضربات مهلکی به پیکره‌ی نیمه جان خود باشد. 

بنابرین بهترین راهکار از نظر دشمن این است که گزینه‌ای ضعیف پیروز انتخابات شود تا با مشغول‌سازی حاکمیت در داخل، تمرکز آنها از تقویت و حمایت از محور مقاومت و طراحی علیه رژیم کودک‌کش صهیونیستی کاسته شود. 

به نظر می‌رسد مشارکت حداکثری با در نظر گرفتن معیارهای مورد اشاره رهبر معظم انقلاب درباره کاندیدای اصلح، خط بطلانی بر حربه دشمن خواهد بود و اجازه نمی‌دهد جریانی در داخل کشور بر روی آرای مردم به نفع دشمن اثر بگذارند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده