تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

رئیس جبهه اصلاحات: ستاد انتخاباتی اصلاحات در همۀ استان‌ها راه‌اندازی خواهد شد

منصوری رئیس جبهه اصلاحات ظهر امروز شنبه در نشست خبری تاکید کرد: ستاد انتخاباتی اصلاحات به‌زودی در همۀ استان‌ها راه‌اندازی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 08
کد خبر: ۲۴۴۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  ظهر امروز شنبه ۱۹ خرداد ماه نشست خبری جبهه اصلاحات برگزار شد.


در ابتدای این نشست آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات ایران در نشست خبری این جبهه به تشریح روند تصمیم گیری در جبهه اصلاحات ایران پرداخت.


منصوری با ابراز تاسف مجدد از حادثه سقوط بالگرد رییس جمهور اظهار داشت: با وجود انکه منتقد دولت هستیم اما این دلیل نمی شود که به لحاظ انسانی از این واقعه متاسف نباشیم.


رئیس جبهه اصلاح طلبان هم چنین حمله رژیم صهیونیستی به اردگاه رفح را محکوم کرد و ان را خلاف اصول حقوق بشر دانست. 

 

وی با اشاره به مواضع متفاوت این جبهه در چند انتخابات اخیر اظهار داشت: در هر انتخابات ممکن است کنش متفاوتی داشته باشیم. در انتخابات ۱۴۰۰ که همه کاندیداهای اصلاحات رد صلاحیت شدند، و در ۱۴۰۲ بنا بر تحلیل و ارزیابی از رفتار حکمرانی و رصد شرایط اعلام کردیم باتوجه به محدود شدن دایره انتخابات و بی معنا شدن انتخاب مردم، در انتخابات شرکت نمی کنیم.خودمان را اماده می کردیم که برای ۱۴۰۴ برنامه انتخاباتی مان را تدوین کنیم، اما فوت اقای رییسی سبب شد در این شرایط وارد عرصه شویم.


رییس جبهه اصلاحات افزود: اینکه چرا در انتخابات ۱۴۰۲ جبهه اصلاحات اعلام کرد کاندیدایی ندارد، ولی در این انتخابات بخشی از راهبرد منعطف تر شد و تصمیم گرفتیم نامزد داشته باشیم بر اساس تحلیل شرایط بوده است.


منصوری در نشست خبری تاکید کرد: راه رفته را تکرار نخواهیم کرد و زیر بار کاندیدای نیابتی نخواهیم رفت.


وی افزود: در چند روز آینده هم ستاد انتخاباتی اصلاحات به‌زودی در همۀ استان‌ها راه‌اندازی خواهد شد تا برنامه ها و فعالیت ها منسجم تر صورت بگیرد.


وی در ادامه گفت: این گوی و این میدان دست شورای نگهبان، اتفاقا گزینه های را انتخاب کردیم که نشان دهیم میخواهیم مشارکت کنیم
رئیس جبهه اصلاحات در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در رابطه رابطه جبهه اصلاحات با امضا کنندگان و بیانیه راه گشایی خاطرنشان کرد: با توجه به مشارکت فعالی که در این انتخابات در پیش گرفته ایم فکر نمی کنم تفاوت‌و یا چالشی با دوستان بیانیه راه گشایی داشته باشیم.


وی در پاسخ به این سوال که چرا با وجود تمایل بخشی از اصلاح طلبان به علی لاریجانی، جبهه اصلاحات او را جزو کاندیداهای مورد حمایت خود قرار نداده‌ است، عنوان کرد: ما در انتخابات ۹۲ و ۹۶ با شرایط حداقلی تلاش کردیم که مشارکت حداکثری تحقق پیدا کند ولی تجربه ای که در این دو دوره اندوختیم ما را به این نقطه رسانده که دیگر زیر بار کاندیدای نیابتی نرویم. 


وی افزود: ضمن اینکه در میثاق نامه ما هم تصریح شده که کاندیداهایی مورد حمایت جبهه اصلاحات قرار می‌گیرند که مفاد مورد اشاره در راهبرد جبهه اصلاحات را پذیرفته باشند. 


منصوری در پاسخ به این سوال که آیا این امکان وجود دارد که در روزهای آخر و منتهی به انتخابات، اصلاح طلبان بر روی حمایت از علی لاریجانی به اجماع برسند، خاطرنشان کرد: ما تاکنون هیچ صحبتی در این رابطه در جبهه اصلاحات نداشتیم و اتفاقا عدم حمایت از گزینه غیر اصلاح طلب نظر اجماعی اعضای جبهه اصلاحات است. ضمن اینکه هیچ صحبتی نیز تاکنون با آقای لاریجانی نداشتیم./ فارس

ارسال نظر