شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

وزیر خارجه ترکیه: اسرائیل را باید منزوی کرد

وزیر خارجه ترکیه: اسرائیل را باید منزوی کرد وزیر خارجه ترکیه برای ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه خواستار اعمال فشار بر اسرائیل و منزوی کردن این رژیم شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 08
کد خبر: ۲۴۴۳۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه، ظهر امروز (شنبه)، این اظهارات را در مراسم افتتاحیه نشست فوق‌العاده وزرای خارجه گروه «D-8» (8 کشور اسلامی در حال توسعه) برای بررسی اوضاع غزه بیان کرده است که با حضور «علی باقری کنی» سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در استانبول برگزار شد.


براساس گزارش شبکه‌های «تی‌آرتی» و «الجزیره مباشر»، وزیر خارجه ترکیه در این نشست گفت: «جنایت‌های اشغالگران در غزه لکه ننگی بر پیشانی اسرائیل خواهد بود و روزی خواهد رسید که تمام سران اسرائیل محاکمه خواهند شد.»

 

هاکان فیدان اضافه کرد: «تمام کشورها باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند و آن‌ را منزوی کنند تا جنایت‌هایش را در غزه متوقف کند و کمک‌های بشردوستان به فلسطینیان برسد.»ارتش رژیم اسرائیل بیش از 8 ماه است که نوار غزه را تحت محاصره خود قرار داده و تنها به بخش محدودی از کمک‌های بشردوستانه از اجازه ورود به غزه را می‌دهد.

 

فیدان همچنین به انتقاد از رفتار دوگانه برخی نهادهای بین‌المللی در قبال غزه پرداخت و در بخش دیگری از اظهاراتش اشاره کرد: «هدف از نشست ما حمایت کامل از برادران فلسطینیمان در غزه است و اسرائیل از هشت ماه گذشته تاکنون در حال کشتار گروهی فلسطینیان در غزه است.»

 

او در ادامه به اقدام برخی کشورهای اروپایی مانند اسپانیا در به رسمیت شناختن کشور فلسطین اشغالی اشاره کرد، افزود: «به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطین و محکوم کردن کشتارهای جمعی اسرائیل در غزه یک اقدام مثبت است.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار