جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

تظاهرات فرانسوی‌ها برای حذف رژیم صهیونیستی از المپیک ۲۰۲۴

تظاهرات فرانسوی‌ها برای حذف رژیم صهیونیستی از المپیک ۲۰۲۴ صدها نفر از مردم فرانسه در اعتراض به نسل‌کشی مردم فلسطین در غزه خواستار حذف رژیم صهیونیستی از بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 09
کد خبر: ۲۴۴۴۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، صدها نفر از مردم فرانسه در شهر پاریس، پایتخت این کشور در اعتراض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه با حضور در مقابل مقر کمیته المپیک در پاریس، خواستار حذف این رژیم از از بازی‌های ۲۰۲۴ شدند.

 

معترضان به جنایت‌های رژیم صهیونیستی، ضمن سردادن شعارهایی در حمایت از مردم فلسطین، خواستار تحریم و اخراج رژیم صهیونیستی از بازی‌های المپیک شدند.

 

این معترضان معتقدند اگر روسیه به دلیل حمله به اوکراین از بازی‌های المپیک تحریم شده است اسرائیل هم باید به دلیل جنایاتی که در فلسطین مرتکب شده است از این بازی‌ها تعلیق شود. اما نه تنها این اتفاق نیفتاده است بلکه کمیته برگزارکننده این بازی‌ها با اجازه دادن به رژیم صهیونیستی برای شرکت در المپیک در عمل به آنها پاداش داده است.

 

این افراد همچنین با پهن کردن لباس‌های کودکانه و عروسک‌هایی که آغشته به خون هستند یاد کودکان فلسطینی را گرامی گرامی داشتند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار