امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

اتلاف روزانه ۲۳۰۰ سال از عمر تهرانی‌ها در ترافیک

اتلاف روزانه ۲۳۰۰ سال از عمر تهرانی‌ها در ترافیک معاون عملیات پلیس راهور فراجا روزانه ۲۰ میلیون تردد در سطح کلان شهر تهران انجام می شود، گفت: روزانه حدود ۲۳۰۰ سال از عمر مردم در ترافیک شهر تهران از دست می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، مراسم رونمایی از اقدامات و دستاوردهای دستگاه‌ها در دولت سیزدهم در خصوص کاهش آلودگی هوا، توسعه و نوسازی حمل و نقل عمومی درون شهری با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، معاون عملیات پلیس راهور فراجا، وزیر صمت و معاونین وزارت خانه‌های کشور و بهداشت صبح دوشنبه ۲۱ خرداد ماه در سالن همایش‌های بین المللی محیط زیست برگزار شد.

 

سردار سلیمی معاون عملیات پلیس راهور فراجا در این نشست بیان کرد: باید سفرهای غیر ضروری به حداقل برسد و در این زمینه الکترونیکی شدن خدمات می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

 

وی، رژیم لاغری ترافیکی و پیاده روی و حمل و نقل سالم در بافت مرکزی شهرها را یکی از راهکارهای کاهش ترافیک و آلاینده‌ها دانست و افزود: حرکات و اقدامات خوبی شروع شده اما سرعت آن نسبت به گسترش ترافیک بسیار ناچیز است.

 

به گفته این مقام انتظامی، قانون هوای پاک از مترقی‌ترین قوانین است که متأسفانه تنها ۱۰ درصد آن اجرایی شده و همین مساله؛ مدیریت ترافیک، حوادث و آلودگی را مشکل کرده است.

 

معاون عملیات پلیس راهور فراجا افزود: بیش از ۸۰ درصد وسایل نقلیه فرسوده هستند و همین میزان وسیله نقلیه فرسوده بیشترین سهم را در آلایندگی دارند.

 

سردار سلیمی گفت: قانون هوای پاک و محیط زیست در سال ۹۶ به نوعی از مترقی‌ترین قوانینی بود که اجرای ۵۰ درصدی آن می‌توانست وضعیت زیست را در شهرها دگرگون کند. این قانون تا به حال چند درصد آن اجرا شده است؟ فکر کنم کمتر از ۱۰ درصد آن به اجرا رسیده.

 

وی برخورد جریمه محور را ناکافی دانست و افزود: موضوع نوسازی وسایل نقلیه فرسوده و اجرای قانون هوای پاک باید بر اساس فرایند قانونی و به عنوان یک پروژه انجام شود.

 

سلیمی با عنوان این مطلب که روزانه ۲۰ میلیون تردد در سطح کلانشهر تهران انجام می شود، گفت: روزانه حدود ۲۳۰۰ سال عمر مردم در ترافیک شهر تهران از دست می‌رود، در حالی که ۷۱ درصد این ترددها با وسایل نقلیه، تک‌سرنشین است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار