حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

ضمانت امنیتی واشنگتن به صهیونیست‌ها در دیدار گالانت و بلینکن

ضمانت امنیتی واشنگتن به صهیونیست‌ها در دیدار گالانت و بلینکن وزیر خارجه آمریکا در دیدار با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بر تعهد قوی واشنگتن در قبال امنیت این رژیم تاکید کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 11
کد خبر: ۲۴۴۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که بلینکن وزیر خارجه آمریکا که به فلسطین اشغالی سفر کرده در دیدار با گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مورد پیشنهاد آتش بس که شامل آزادی همه اسرا و افزایش کمک به غزه است، گفتگو کرده است.

 

بر اساس این بیانیه، وزیر خارجه آمریکا در این دیدار تاکید کرده است که این پیشنهاد منافع امنیتی بلندمدت رژیم صهیونیستی از جمله ادغام در منطقه را تقویت می‌کند.

 

بلینکن در دیدار با گالانت همچنین از آمادگی رژیم صهیونیستی برای اجرای توافق آتش بس تمجید کرده و مدعی شده است که مسئولیت پذیرش این توافق بر عهده حماس است.

 

وزیر خارجه آمریکا پیش‌تر نیز با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار و درباره آخرین تحولات فلسطین و غزه گفتگو کرده بود.

 

بلینکن همچنین در سفر به مصر با عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور این کشور دیدار و درباره تحولات نوار غزه رایزنی کرده بود.سفر بلینکن به قاهره و گفتگو با السیسی درباره تحولات غزه در حالی است که با گذشت هشت ماه از آغاز تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

 

رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهاد‌های امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار