تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

محسن رضایی: مجمع نیروهای انقلاب «مانا» برای وحدت نامزدها تلاش می‌کند

محسن رضایی با اشاره به فعالیت مجمع اسلامی نیروهای انقلاب اسلامی تاکید کرد که مجمع اجماع نیروهای انقلاب «مانا» برای اجماع‌ نامزدها تلاش می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 11
کد خبر: ۲۴۴۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  محسن رضایی طی پیامی در فضای مجازی از فعالیت مجمع اسلامی نیروهای انقلاب خبر داد.


رضایی در این پیام با اشاره به برگزاری چند جلسه با شخصیت‌های جبهه انقلاب تاکید کرده که در نشست صمیمانه مجمع اجماع نیروهای انقلاب، آخرین وضعیت و سازوکار اجماع نیروهای انقلاب بررسی شد و نمایندگان گروهها و احزاب جبهه انقلاب نظراتشان را اعلام کردند.


وی همچنین گفته که نیروهای انقلاب چاره‌ای جز اجماع بر نامزد مقبول ندارند و مشارکت همه گروهها در «مانا» تا زمان اجماع و پس از آن ادامه می یابد.


یک منبع نزدیک به محسن رضایی هم در گفت وگو با فارس درباره این مجمع گفت که قرار است همه نیروهای انقلابی در مجمع اجماع نیروهای انقلاب گرد هم بیایند و درباره سازکارهای مشارکت در انتخابات و مسائلی پیرامون انتخابات ریاست جمهوری تصمیم‌گیری شود.


وی ادامه داد: البته این مجمع تنها مختص به انتخابات نیست و قرار نیست با پایان انتخابات کار آن تمام شود.


گفتنی است محسن رضایی تا کنون با چندتن از نامزدها و داوطلبان ریاست جمهوری دیدار داشته است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار