سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیانیه جدید صادر کرد + جزئیات دریادار ایرانی: حضور ناو‌های ما در اقیانوس‌ها و آب‌های آزاد، صرفاً یک حضور نظامی نیست محسن رضایی: امروز جهان شاهد رونمایی از ماهیت واقعی آمریکا است رهبر معظم انقلاب: ملّت ایران؛ دشمن را مأیوس کنید جزئیات تصمیم گیری نهایی در دو موضوع افزایش حقوق کارمندان و تأمین منابع کالابرگ تازه‌ترین خبر‌ها درباره تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری ایثارگر بلاتکلیفی یک میلیون نیروی شرکتی با وجود مصوبه مجلس/ سرانجام طرح ساماندهی چه می‌شود؟ دستور عارف برای تدوین طرح ایجاد پایداری نسبی در قیمت ۱۱۰ کالای پرمصرف در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با حضور فرمانده مرزبانی چه گذشت؟ جلسه ستاد بررسی حوادث دی‌ماه به دستور رئیس‌جمهوری برگزار شد وکیل آذر منصوری بازداشت موکّلش را تأیید کرد نرگس محمدی به حبس و تبعید محکوم شد آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات بازداشت شد جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور و ساعت کاری کارمندان دولت قائم‌پناه: در نظرسنجی که انجام شده، اکثریت مردم از عملکرد دستگاه‌های اجرایی رضایت نداشتند / سبک زندگی افراد جامعه را به رسمیت بشناسیم

بروجردی: مطالبات خود راشجاعانه طرح کنیم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ما نباید در مقابل دشمن هیچ گونه هراسی داشته باشیم و باید مطالبات خود را شجاعانه مطرح کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 10
کد خبر: ۲۴۴۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علاءالدین بروجردی با بیان اینکه انقلابی بودن، انقلابی اندیشیدن و انقلابی عمل کردن هیچ منافاتی با مذاکره ندارد،گفت: ما در طول سال‌های پس از انقلاب همواره مذاکره را به عنوان یک امر منطقی در روابط بین الملل پذیرفته و در این راستا عمل کرده‌ایم.

 

وی با اشاره به اینکه حتی زمانی که دانشجویان انقلابی ما لانه جاسوسی را تسخیر کردند، خروجی کار مذاکره بود، متذکر شد: ما در دوران رئیس جمهور سابق هم مذاکره کردیم.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: مسئله حائز اهمیت در این زمینه آن است که در مذاکرات باید مواضع انقلابی‌ را به عنوان یک محور اساسی مدنظر داشته باشیم و فضای گفتمان را به گونه‌ای پیش بریم که منافع ملی کشور حفظ شود.

 

بروجردی با بیان اینکه در جریان مذاکره و گفتگو نباید در مقابل دشمن هیچ گونه هراسی داشته باشیم، اظهار داشت: ما باید در طول گفتگو و مذاکره با طرف مقابل، مطالبات خود را با شجاعت مطرح کرده و از منافع ملی خود دفاع کنیم.

 

وی بیان کرد: ما باید بتوانیم به صورت مقتدرانه از منافع ملی کشور در صحنه عمل دفاع کنیم که چنین امری قطعا در میز مذاکره شکل نخواهد گرفت و اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی قطعا در صحنه مذاکرات و مواضع دشمن بسیار تأثیرگذار است و بر این اساس آنان باید حافظ منافع ملی کشور باشند.

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار