پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

صد در صد پزشکان مطب‌دار پرونده مالیاتی دارند

رؤسای سازمان نظام پزشکی و امور مالیاتی، در نشست مشترک پیرامون مالیات جامعه پزشکی، نقطه نظرات خود را بیان کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۰۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، در نشست مشترک رئیس و هیأت رئیسه سازمان نظام پزشکی با رئیس سازمان امور مالیاتی، موضوع مالیات جامعه پزشکی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

محمد رئیس‌زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، در این نشست ضمن تشکر از همکاری‌های سازمان امور مالیاتی با جامعه پزشکی، درخواست‌های جامعه پزشکی نسبت به رعایت عدالت در پرداخت مالیات به عنوان یکی از مودیان مالیات را مطرح کرد.

 

وی با تاکید بر اهمیت جلوگیری از هجمه‌های رسانه‌ای علیه جامعه پزشکی در حوزه پرداخت مالیات، افزود: بنا بر اذعان رؤسای فعلی و سابق سازمان امور مالیاتی، جامعه پزشکی یکی از بهترین مودیان پرداخت کننده مالیات است، اما لازم است بدانیم که با توجه به دستوری بودن تعرفه‌های پزشکی، در این تعرفه‌ها به نوعی مالیات نهفته است.

 

رئیس زاده تاکید کرد: صد درصد پزشکان دارای پروانه مطب، پرونده مالیاتی تشکیل داده اند. 

 

در این دیدار، مواردی از جمله موضوع تصحیح ضرایب مالیاتی، مالیات پزشکان عمومی فعال در برخی حوزه‌ها، مالیات مربوط به آزمایشگاه‌ها، مراکز تصویربرداری، فیزیوتراپیست‌ها، ارتوزیست، پروتزیست ها و تمامی کسانی که پروانه کار دریافت می‌کنند، مورد بررسی قرار گرفت.

 

همچنین مقرر شد، با استقرار مشاورین زبده سازمان امور مالیاتی در سازمان نظام پزشکی و راهنمایی‌های مورد نیاز به جامعه پزشکی، موضوع ماده ۲۳۸ قانون مالیاتی پیگیری گردد تا قبل از رسیدن اختلافات مالیاتی به هیأت‌های رفع اختلاف، این موضوعات بین دو سازمان حل و فصل شود.

 

محمدهادی سبحانیان رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در این دیدار ضمن تشکر از جامعه پزشکی، گفت: جامعه پزشکی در کشور جایگاه ویژه‌ای دارد.

 

وی از آمادگی سازمان امور مالیاتی برای قراردادن تمامی گروه‌های جامعه پزشکی در ذیل تبصره ماده ۱۰۰ مالیاتی خبر داد و گفت: جامعه پزشکی گروه مرجع اجتماعی است و مشوق‌های مالیاتی می‌تواند به عنوان یکی از رفتارهای انگیزشی و از آخرین عوامل پیشگیری کننده از مهاجرت پزشکان و کادر درمان به کار رود./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار