قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

صد در صد پزشکان مطب‌دار پرونده مالیاتی دارند

رؤسای سازمان نظام پزشکی و امور مالیاتی، در نشست مشترک پیرامون مالیات جامعه پزشکی، نقطه نظرات خود را بیان کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۰۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، در نشست مشترک رئیس و هیأت رئیسه سازمان نظام پزشکی با رئیس سازمان امور مالیاتی، موضوع مالیات جامعه پزشکی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

محمد رئیس‌زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، در این نشست ضمن تشکر از همکاری‌های سازمان امور مالیاتی با جامعه پزشکی، درخواست‌های جامعه پزشکی نسبت به رعایت عدالت در پرداخت مالیات به عنوان یکی از مودیان مالیات را مطرح کرد.

 

وی با تاکید بر اهمیت جلوگیری از هجمه‌های رسانه‌ای علیه جامعه پزشکی در حوزه پرداخت مالیات، افزود: بنا بر اذعان رؤسای فعلی و سابق سازمان امور مالیاتی، جامعه پزشکی یکی از بهترین مودیان پرداخت کننده مالیات است، اما لازم است بدانیم که با توجه به دستوری بودن تعرفه‌های پزشکی، در این تعرفه‌ها به نوعی مالیات نهفته است.

 

رئیس زاده تاکید کرد: صد درصد پزشکان دارای پروانه مطب، پرونده مالیاتی تشکیل داده اند. 

 

در این دیدار، مواردی از جمله موضوع تصحیح ضرایب مالیاتی، مالیات پزشکان عمومی فعال در برخی حوزه‌ها، مالیات مربوط به آزمایشگاه‌ها، مراکز تصویربرداری، فیزیوتراپیست‌ها، ارتوزیست، پروتزیست ها و تمامی کسانی که پروانه کار دریافت می‌کنند، مورد بررسی قرار گرفت.

 

همچنین مقرر شد، با استقرار مشاورین زبده سازمان امور مالیاتی در سازمان نظام پزشکی و راهنمایی‌های مورد نیاز به جامعه پزشکی، موضوع ماده ۲۳۸ قانون مالیاتی پیگیری گردد تا قبل از رسیدن اختلافات مالیاتی به هیأت‌های رفع اختلاف، این موضوعات بین دو سازمان حل و فصل شود.

 

محمدهادی سبحانیان رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در این دیدار ضمن تشکر از جامعه پزشکی، گفت: جامعه پزشکی در کشور جایگاه ویژه‌ای دارد.

 

وی از آمادگی سازمان امور مالیاتی برای قراردادن تمامی گروه‌های جامعه پزشکی در ذیل تبصره ماده ۱۰۰ مالیاتی خبر داد و گفت: جامعه پزشکی گروه مرجع اجتماعی است و مشوق‌های مالیاتی می‌تواند به عنوان یکی از رفتارهای انگیزشی و از آخرین عوامل پیشگیری کننده از مهاجرت پزشکان و کادر درمان به کار رود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار