آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟ وقوع انفجار‌های شدید در شمال اردن / پایگاه الازرق هدف قرار گرفت انفجار‌های مهیب در تازه‌ترین حملات اسرائیل به لبنان درگیری تن به تن گردان‌های قدس با مزدوران اسرائیل در جنوب نوار غزه

امیدواری کی‌یف به حضور روسیه در دومین نشست صلح اوکراین

امیدواری کی‌یف به حضور روسیه در دومین نشست صلح اوکراین کی‌یف ابراز امیدواری کرد که روسیه در دومین نشست صلح اوکراین برای پایان دادن به جنگ میان دو کشور شرکت کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر،  آندری یرماک رئیس دفتر ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین سه‌شنبه گفت که «تجارب بد» مذاکرات گذشته با حضور روسیه نشان می‌دهد که پایان دادن به جنگ باید از همان ابتدا از حمایت گسترده‌ای برخوردار باشد و ریشه در قوانین بین‌الملل داشته باشد.

 

قرار است هفته آینده نشست صلح اوکراین به میزبانی سوئیس برگزار شود. اوکراین امیدوار است که نتایج خوبی از این نشست گرفته و نشست دیگری در این باره برگزار شود. روسیه اعلام کرده است که علاقه‌ای به حضور در این نشست ندارد.

 

یرماک اظهار کرد: ما با همکاری شرکایمان برای برگزاری نشست دوم با حضور همه کشور‌های علاقمند تلاش می‌کنیم.

 

وی افزود: ما قصد داریم طرح مشترکی با حمایت همه کشور‌های مسئول تهیه کنیم. همچنین تلاش می‌کنیم که یک نماینده را از روسیه برای نشست دوم دعوت کرده و طرح مشترک را ارائه کنیم.

 

بیش از ۱۶۰ کشور و نهاد بین‌المللی به نشست صلح اوکراین در سوئیس دعوت شده‌اند و بیش از ۹۰ کشور و نهاد گفته‌اند که در این نشست در روزهای شنبه و یک شنبه آینده شرکت می‌کنند. حدود نیمی از شرکت‌کنندگان از روسای دولت‌ها خواهند بود.روسیه و چین در این نشست حضور نخواهند داشت و احتمال می‌رود که برزیل و آفریقای جنوبی نیز از دیگر غایبان این نشست باشند.

 

«ویولا امهرد» رئیس جمهور سوئیس دوشنبه گفت که هدف از این نشست یافتن راهی برای رسیدن به صلحی جامع، عادلانه و پایدار در اوکراین بر اساس قوانین بین‌الملل و منشور سازمان ملل است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار