گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

امیدواری کی‌یف به حضور روسیه در دومین نشست صلح اوکراین

کی‌یف ابراز امیدواری کرد که روسیه در دومین نشست صلح اوکراین برای پایان دادن به جنگ میان دو کشور شرکت کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر،  آندری یرماک رئیس دفتر ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین سه‌شنبه گفت که «تجارب بد» مذاکرات گذشته با حضور روسیه نشان می‌دهد که پایان دادن به جنگ باید از همان ابتدا از حمایت گسترده‌ای برخوردار باشد و ریشه در قوانین بین‌الملل داشته باشد.

 

قرار است هفته آینده نشست صلح اوکراین به میزبانی سوئیس برگزار شود. اوکراین امیدوار است که نتایج خوبی از این نشست گرفته و نشست دیگری در این باره برگزار شود. روسیه اعلام کرده است که علاقه‌ای به حضور در این نشست ندارد.

 

یرماک اظهار کرد: ما با همکاری شرکایمان برای برگزاری نشست دوم با حضور همه کشور‌های علاقمند تلاش می‌کنیم.

 

وی افزود: ما قصد داریم طرح مشترکی با حمایت همه کشور‌های مسئول تهیه کنیم. همچنین تلاش می‌کنیم که یک نماینده را از روسیه برای نشست دوم دعوت کرده و طرح مشترک را ارائه کنیم.

 

بیش از ۱۶۰ کشور و نهاد بین‌المللی به نشست صلح اوکراین در سوئیس دعوت شده‌اند و بیش از ۹۰ کشور و نهاد گفته‌اند که در این نشست در روزهای شنبه و یک شنبه آینده شرکت می‌کنند. حدود نیمی از شرکت‌کنندگان از روسای دولت‌ها خواهند بود.روسیه و چین در این نشست حضور نخواهند داشت و احتمال می‌رود که برزیل و آفریقای جنوبی نیز از دیگر غایبان این نشست باشند.

 

«ویولا امهرد» رئیس جمهور سوئیس دوشنبه گفت که هدف از این نشست یافتن راهی برای رسیدن به صلحی جامع، عادلانه و پایدار در اوکراین بر اساس قوانین بین‌الملل و منشور سازمان ملل است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر