توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

وزیر کار: ۸۵ درصد از جمعیت ۲۰ میلیونی خانوار کالابرگ دریافت می‌کنند

وزیر کار در حاشیه جلسه امروز هیات دولت، گفت: ۸۵ درصد از جمعیت ۲۰ میلیونی خانوار کالابرگ دریافت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ صولت مرتضوی وزیر کار در حاشیه جلسه امروز هیات دولت، گفت: ۸۵ درصد از جمعیت ۲۰ میلیونی خانوار کالابرگ دریافت می‌کنند.


وزیر کار با اشاره به عملکرد این وزارتخانه در سالهای اخیر گفت: یک طرح بسیار مطلوبی در وزارت کار اجرا شد که طرح کالابرگ الکترونیکی بود و ما توانستیم بالغ بر ۸۵ درصد از جمعیت ۲۰ میلیونی خانوارهای کشور را پوشش بدهیم.


به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، سیدصولت مرتضوی وزیر کار و رفاه اجتماعی در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به دستاوردهای این وزارتخانه در سه سال گذشته گفت: ایجاد اشتغالی که در این دولت صورت گرفته، در چند دهه اخیر رکورد محسوب می‌شود. در این سالها نرخ بیکاری فارغ التحصیلان و بانوان کاهش پیدا کرده است.


وی افزود: از سوی دیگر یک طرح بسیار مطلوبی در وزارت کار اجرا شد که طرح کالابرگ الکترونیکی بود که ما توانستیم بالغ بر 85 درصد از جمعیت 20 میلیونی خانوارهای کشور را پوشش بدهیم. همچنین ما در حوزه مستمری بگیران تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد افزایش سطح خدمات را داشتیم و از حیث ریالی در طول این دولت معادل 180 درصد افزایش پیدا کرد.


مرتضوی خاطرنشان کرد: در حوزه افزایش تخت‌های بیمارستانی اقدامات قابل توجهی صورت گرفت. علاوه بر این همه تلاش ما این است که همسان‌سازی بازنشستگان را در سازمان تامین اجتماعی و سازمان بازنشستگی کشوری عملیاتی کنیم. در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بالغ بر 5 میلیون نفر دوره آموزش‌های فنی و حرفه‌ای اجرا شد.


وزیر کار عنوان کرد: در این سالها با همکاری قوه قضاییه بالغ بر 100 هزار میلیارد تومان از اموال صندوق‌های بازنشستگی که به انحای مختلف توسط برخی افراد حقیقی و حقوقی تصرف شده بود برگردانده شد و بالغ بر 100 هزار میلیارد تومان حکم به نفع صندوق‌های بازنشستگی گرفتیم./ فارس

ارسال نظر