ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش

رصدعملیات بازرسی مقر منافقین درفرانسه به‌طور زنده توسط ایران

معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه نوشت: از حمله پلیس فرانسه به مقر اصلی گروهک تروریستی منافقین، بازرسی کامل مقر، بازداشت سه نفر از اعضای گروهک و پلمب این مقر، استقبال می‌کنیم؛ این عملیات به‌طور زنده توسط ایران رصد می‌شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 13
کد خبر: ۲۴۵۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ کاظم غریب‌آبادی؛ معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس به اقدام پلیس فرانسه علیه مقر گروهک تروریستی منافقین در این کشور واکنش نشان داد.

 

وی نوشت: از حمله پلیس فرانسه به مقر اصلی گروهک تروریستی منافقین، بازرسی کامل مقر، بازداشت سه نفر از اعضای گروهک و پلمپ این مقر، استقبال می‌کنیم. این عملیات به‌طور زنده توسط ایران رصد می‌شد؛ هیچ مکان امنی برای تروریست‌ها باقی نخواهیم گذاشت.

 

در جریان حمله روز گذشته پلیس فرانسه به مقر گروهک تروریستی منافقین در پاریس، 3 نفر از اعضای این گروهک بازداشت شدند.

 

به گزارش لاپاریزین، به گفته منابع محلی، در تفتیش پلیس فرانسه از این مقر، مقادیری سلاح نیز به دست آمده که بیانگر ادامه فعالیت‌های تروریستی و جنایت‌کارانه این گروهک است.

 

براساس گزارش رسانه‌های فرانسوی، مقر مورد تفتیش در سن اوئن لوآمون، محل فعالیت مرکز تلویزیونی این گروهک تروریستی است؛ رسانه‌های فرانسوی دلیل اقدام پلیس این کشور علیه مقر گروهک تروریستی منافقین را بررسی فعالیت‌هایی اعلام کردند که در مقر یادشده انجام می‌شود.

 

51 نفر در جریان این تفتیش مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت سه نفر دستگیر و بازداشت شدند؛ سه بازداشتی منافقین از حضور در خاک فرانسه منع شده بودند.

 

به گزارش لاپاریزین، تحقیقات پلیس در این باره همچنان ادامه دارد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار