بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

درخواست ۱۰ هزار نظامی صهیونیست برای دریافت خدمات روان درمانی

درخواست ۱۰ هزار نظامی صهیونیست برای دریافت خدمات روان درمانی یک رسانه رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد که بیش از ۱۰ هزار نظامی این رژیم درخواست دریافت خدمات روان درمانی کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 15
کد خبر: ۲۴۵۴۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه جروزالم پست در گزارشی به نقل از سازمان اسرائیلی «نیفگاشیم»، نوشت: هزاران نظامی این رژیم که از غزه بازگشته‌اند، از اختلال استرس و اضطراب پس از سانحه رنج می‌برند.

 

بر اساس این گزارش، بیش از ۱۰ هزار نظامی ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی خواستار خدمات روان درمانی شده‌اند.

 

منابع صهیونیستی پیش‌تر اعلام کرده بودند که ۹ هزار نظامی صهیونیست از آغاز جنگ علیه نوار غزه خدمات روان درمانی دریافت کرده‌اند و یک چهارم آنها دوباره به جنگ بازنگشته‌اند.

 

همچنین رسانه‌های رژیم صهیونیستی ۲۷ بهمن ماه گذشته گزارش دادنده بودند که هزاران نفر از نیرو‌های پلیس این رژیم پس از عملیات طوفان الاقصی به استعفا و بازنشستگی پیش از موعد تمایل پیدا کرده‌اند.

 

چندی پیش نیز شبکه کان رژیم صهیونیستی در گزارشی اعتراف کرد که بیش از ۲ هزار نظامی در جنگ زمینی علیه نوار غزه به دلیل مشکلات روحی و روانی، مجبور به مراجعه به روانپزشک شده‌اند.

 

بر اساس اعلام این شبکه، این افراد به دلیل دشواری‌های جنگ در نوار غزه به عنوان آسیب دیده و زخمی دسته بندی شدند و افسران سلامت روانی آنها را مورد مداوا قرار می‌دهند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار