تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

خبر جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیک

خبر جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیک وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دولت به دنبال اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی به شیوه جدید است، گفت: یکی از تاکیدات رئیس جمهور شهید تداوم اجرای طرح کالابرگ بود که دستور بازطراحی آن را برای اجرا داده بودند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 15
کد خبر: ۲۴۵۴۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ صولت مرتضوی در حاشیه مراسم گردهمایی کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در جمع خبرنگاران گفت: در دولت سیزدهم اقدامات موثری جهت رفاه مردم انجام شده است که بخشی از آن نیز در صندوق بیمه اجتماعی انجام گرفته است. یکی از این اقدامات توسعه بیمه اجتماعی کشاورزان، عشایر و روستاییان است.

 

وی افزود: بر اساس گزارش‌های این صندوق، تقریباً معادل کل دوره تاسیس صندوق تا ابتدای دولت سیزدهم، به تعداد بیمه‌شدگان کشاورزان و روستائیان افزوده شده و اکنون یک میلیون و ۳۶ هزار نفر بیمه شده جدید به این صندوق اضافه شده است.

 

وزیر تعاون بیان کرد: در بحث توجه به معیشت آحاد مختلف مردم خصوصاً اقشار کم درآمد ۲ طرح جداگانه نیز انجام شده است که یکی پرداخت مستمری یا کمک هزینه معیشتی برای دهک‌های مختلف جامعه و نیز طرح حمایت از مادران شیرده و دارای فرزند شیرخوار است.

 


مرتضوی خاطرنشان کرد: در این دولت و در صندوق بیمه اجتماعی روستائیان به طرح جوانی جمعیت نیز توجه ویژه‌ای شده است. اکنون در صندوق کشاورزان عشایر و روستاییان بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر از کسانی که تحت پوشش هستند را بانوان عشایر و روستاییان و کشاورزان تشکیل می‌دهند.

 

وی درباره ادامه‌دار شدن طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: یکی از تاکیدات موکد رئیس جمهور شهید ادامه پیدا کردن طرح کالابرگ الکترونیکی با بازطراحی جدید بود. تمام همکاران ما در دولت و سازمان برنامه به دنبال این هستند که طرح کالابرگ الکترونیکی ادامه پیدا کند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار