رهبر معظم انقلاب: شیطان را تحقیر کنید + فیلم ملیکا عزیزی کیست؟ انتصاب جدید در نیروی زمینی سپاه پاسداران/ سردار عبدالرسول نعمتی کیست؟ استانداری خوزستان: خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ اخیر در اهواز؛ صدای انفجار جای نگرانی ندارد رهبر انقلاب در دیدار با محسنی اژه‌ای: مبارزه قاطع با فساد و استیفای حقوق و خسارات ناشی از جنایات آمریکایی ـ صهیونیستی با جدیت دنبال شود انفجار مهمات عمل‌نکرده در بازار ضایعات نسیم‌شهر/ برخورد ترکش گلوله به دیوار یک مدرسه + عکس افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود

سردار پاکپور: برخی از بنگاه‌های پرورش تروریست در کشورهای همجوار شناسایی شده است

سردار پاکپور: برخی از بنگاه‌های پرورش تروریست در کشورهای همجوار شناسایی شده است فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: در برخی از کشورهای خارجی، بنگاه‌های پرورش تروریست و خرابکار ایجاد شده و عامل جنایت آفرین پرورش داده می‌شود. البته برخی از این بنگاه‌ها در برخی کشورهای همجوار نیز، رهگیری و شناسایی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 16
کد خبر: ۲۴۵۶۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران گفت: سلسله اقدامات آشکار و پنهانی در نیروی زمینی سپاه جریان دارد که تاکنون بسیاری از تهدیدات را در نطفه خفه کرده است.


وی به نقش مهم و موثر نیروی زمینی سپاه در جغرافیای وسیع کشور برای صیانت از آرامش و امنیت مردم اشاره کرد و افزود: اگر چه بسیاری از دسیسه‌های تروریستی و ضد امنیتی دشمن شناسایی و خنثی شده است اما دشمن پس از هر شکست و ناکامی، نقشه‌های تروریستی تازه‌ای طراحی کرده است.


سردار پاکپور خاطر نشان کرد: در اهمیت اقدامات جاری نیروی زمینی سپاه پاسداران همین بس که اگر برخی طراحی‌های تروریستی دشمن شناسایی و منهدم نمی‌شد، آسیب‌های سنگین و گسترده‌ای را متوجه امنیت مردم می‌کرد و تلفات انسانی زیادی به بار می‌آورد.


وی در ادامه به بهره‌گیری سرویس‌های دشمن از ظرفیت گروهک‌های تروریستی، داعشی، سلفی و... در منطقه اشاره کرد و افزود: سرویس‌های دشمن تولید و طراحی اقدامات تروریستی و تجهیز و تدارک و هدایت و سازماندهی تروریست‌ها را بر عهده دارند.


فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران عنوان کرد: در برخی از کشورهای خارجی، بنگاه‌های پرورش تروریست و خرابکار ایجاد شده و عامل جنایت آفرین پرورش داده می‌شود و جالب است بدانید که این تروریست‌ها برای اقدامات تروریستی اجاره داده می‌شوند که البته برخی از این بنگاه‌ها در برخی کشورهای همجوار نیز، رهگیری و شناسایی شده است.


وی افزود: جالب است بدانید در سلسله اقدامات تروریستی که چندی پیش در استان سیستان و بلوچستان انجام شد؛ ۳۰ نفر از عوامل تروریستی بکارگیری شده تربیت یافته با افکار و آموزه‌های داعشی و سلفی، هویت کاملاً خارجی داشتند.


گفتنی است؛ همایش سراسری نمایندگی ولی فقیه در نیروی زمینی سپاه پاسداران طی دو روز با اجرای برنامه‌های گوناگون در تهران پیگیری و به پایان رسید./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار