ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

از سرگیری مذاکرات سوریه و ترکیه با وساطت روسیه

از سرگیری مذاکرات سوریه و ترکیه با وساطت روسیه نشریه ترکیه‌ای در گزارشی از آغاز مجدد مذاکرات بین سوریه و ترکیه در پایگاه نظامی روسیه در لاذقیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 16
کد خبر: ۲۴۵۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، نشریه آیدینلیک ترکیه در گزارشی با اشاره به آغاز تماس ها بین دمشق و آنکارا با وساطت روسیه نوشت: پس از یک وقفه در گفتگوها بین ترکیه و دولت سوریه، این مذاکرات مجدداً از سر گرفته شده است. مقاماتی از ستاد کل نیروهای مسلح ترکیه و سوریه هفته گذشته در پایگاه حمیمیم در لاذقیه که تحت کنترل روسیه است با یکدیگر دیدار کرده اند.

 

این دیدار درباره ادلب و تحولات رخ داده در اطراف آن انجام شده است. این مذاکرات دقیقاً یک روز پس از دیدار هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه انجام گرفته است.

 

منبع سوری به آیدینلیک گفته است که دیدار بعدی مقامات ترکیه و سوریه در بغداد پایتخت عراق برگزار خواهد شد.

 

محمد شیاع السودانی در مصاحبه ای در ماه می گفته بود که برای نزدیکی ترکیه و سوریه و آغاز گفتگوهای دو جانبه بین آنها تلاش می کنیم. دمشق و آنکارا نسبت به این موضوع رویکرد مثبتی دارند.

 

دسامبر سال 2022 بود که مذاکرات بین ترکیه و سوریه آغاز و در مسکو در قالب مذاکرات بین وزرای دفاع دو کشور دنبال شد. در سال 2023 این مذاکرات به سطح وزرای خارجه رسید اما علیرغم دیدارها و مذاکرات انجام گرفته، این دیدارها نتایج عینی به همراه نداشت.

 

در حالیکه ترکیه مدعی است به تمامیت ارضی سوریه احترام گذاشته و قصد اشغالگری ندارد، سوریه شرط مذاکرات را خروج نظامیان ترکیه از شمال این کشور و نیز عدم حمایت آنکارا از تروریستها عنوان کرده است. همین موضوع باعث توقف مذاکرات شد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار