نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست

آنکارا: نگران تحولات جنگ اوکراین هستیم

وزیر خارجه ترکیه ضمن تاکید بر تلاش برای پایان دادن به جنگ اوکراین، گفت که از تبدیل‌شدن سوریه به مأمن گروه‌های تروریستی نیز جلوگیری می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 07
کد خبر: ۱۹۸۲۹۱

به گزارش راهبرد معاصر. «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه امروز (دوشنبه) از تحولات جنگ اوکراین با روسیه ازجمله حملات پهپادی نیروهای کی‌یف به خاک این کشور، قویاً ابراز نگرانی کرد.

 

فیدان طی سخنرانی در چهاردهمین کنفرانس سالیانه سفیران ترکیه در کشورهای خارجی در آنکارا، گفت: «ما نگران تحولات جنگ اوکراین هستیم و به تلاش‌ها و کمک برای پایان دادن به این بحران ادامه خواهیم داد».

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، وی در ادامه توضیح داد: «ما به تماس‌ها و ارتباط با همه طرف‌ها [در جنگ اوکراین] برای احیای توافق صادرات غلات در سراسر دریای سیاه ادامه خواهیم داد».

 

پیش از این نیز منابع مطلع در آنکارا گفته بودند دولت ترکیه در حال مذاکره با غرب جهت گرفتن ضمانت‌هایی برای اجرای بخش مربوط به روسیه در توافق صادرات غلات و امکان تمدید دوباره آن است.

 

فیدان با بیان اینکه آنکارا بازگشت داوطلبانه و ایمن پناهندگان سوری را تسریع خواهد کرد، اظهار داشت: «ما تمام تلاش خود را برای جلوگیری از تبدیل شدن سوریه به مخفیگاه ​​سازمان‌های تروریستی و عرصه جنگ‌های نیابتی به کار خواهیم بست».

 

طبق این گزارش، فیدان درباره فعالیت اعضای گروهک تروریستی «پ.ک.ک» در خارج از کشور نیز گفت: «ما اجازه نمی‌دهیم سازمان‌های تروریستی و نیروهای حامی آنها به کشور و منطقه ما چشم داشته باشند، هیچ فضایی را برای آنها باقی نمی‌گذاریم و نمی‌گذاریم آنها حتی نفس بکشند».

 

شامگاه جمعه بود که ارتش ترکیه یک مقر شبه‌نظامیان کُرد را در شمال شرق سوریه هدف قرار داد که در پی آن، ۴ شبه‌نظامی کشته و ۸ نفر مجروح شدند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار