تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

جزییات عفو مقام معظم رهبری به مناسبت اعیاد قربان و غدیر

جزییات عفو مقام معظم رهبری به مناسبت اعیاد قربان و غدیر معاون قضایی قوه قضاییه جزییات عفو مقام معظم رهبری به مناسبت اعیاد قربان و غدیر را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 16
کد خبر: ۲۴۵۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر. به مناسبت اعیاد سعید قربان و غدیر خم، رهبر معظم انقلاب اسلامی با درخواست رئیس قوه قضائیه برای عفو، تخفیف و تبدیل مجازات دو هزار و ۶۵۴ نفر از محکومان محاکم موافقت کردند. در همین رابطه معاون قضائی قوه قضائیه جزئیات عفو رهبری به مناسبت اعیاد سعید قربان و غدیر را تشریح کرد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمی معاون قضائی قوه قضائیه درباره جزئیات عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌های عمومی و انقلاب، سازمان قضائی نیروهای مسلح و سازمان تعزیرات حکومتی از سوی مقام معظم رهبری که به مناسبت سعید قربان و غدیر انجام شد، اظهار کرد: در این مرحله اسامی ۲ هزار و ۶۵۴ نفر که شرایط استحقاق عفو و تخفیف مجازات را داشتند و پرونده آن‌ها در کمیسیون عفو و بخشودگی بررسی شده بود با تأیید ریاست قوه قضائیه به محضر مقام معظم رهبری اعلام و در نهایت عفو آن‌ها مورد موافقت ایشان قرار گرفت.

 

وی افزود: از مجموع ۲ هزار و ۶۵۴ نفر مشمول عفو و تخفیف مجازات در این مرحله ۲ هزار و ۵۴۷ نفر از محکومان محاکم عمومی و انقلاب، ۵۵ نفر از محکومان سازمان قضائی نیروهای مسلح و ۵۲ نفر مربوط به محکومان سازمان تعزیرات حکومتی است.

 

معاون قضائی قوه قضائیه بیان کرد: از ۲ هزار و ۵۴۷ نفر محکومان محاکم عمومی و انقلاب که مشمول عفو و تخفیف مجازات شده‌اند، هزار و ۳۸ نفر مشمول عفو منتهی به آزادی و مختومه شدن پرونده و هزار و ۶۱۶ نفر باقیمانده مشمول تخفیف مجازات شدند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمی در رابطه با محکومان دادگستری‌ها که مشمول عفو رهبری شده‌اند، گفت: ۲۹ نفر از افرادی که در این دوره مشمول عفو شده‌اند، مجازات قطعی آن‌ها اعدام بود که با تخفیف، مجازات آن‌ها به حبس تغییر کرده است.

 

وی بیان کرد: ۱۷ نفر از افراد مشمول عفو نیز محکومان ماده ۲۰ هستند. محکومان ماده ۲۰ افرادی هستند که شرایط اولیه عفو را نداشته‌اند و رئیس قوه قضائیه با لحاظ احراز جهات تخفیف و ارفاق، راسا عفو آن‌ها را درخواست کرده است.

 

معاون قضائی قوه قضائیه بیان کرد: در این مرحله ۱۸۲ نفر از محکومان مشمول عفو از محکومان زن، ۳۰ نفر اتباع بیگانه، ۵۳ نفر محکومان امنیتی و ۶ نفر زیر ۱۸ سال هستند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار