چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی

ادامه واریز وجه خرید برق از بورس برای شرکت‌های توزیع

ادامه واریز وجه خرید برق از بورس برای شرکت‌های توزیع  سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه با استقبال نیروگاه‌ها و مشارکت شرکت های توزیع نیروی برق کشور، تالار معاملات برق بورس انرژی روز یکشنبه ٢٧ خرداد ۱۴۰۳ شاهد ثبت نصاب جدیدی از معاملات بود، گفت: تزریق نقدینگی به حساب شرکت‌های توزیع برای خرید از بورس همچنان از اولویت های اساسی توانیر است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 17
کد خبر: ۲۴۵۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصطفی رجبی مشهدی افزود: بازیگران بازار برق امروز شاهد مبادله بیش از ٢٣٨ میلیارد تومان برق در بورس انرژی بودند.

وی خاطرنشان کرد: براساس آمار بورس انرژی بیشترین حجم معامله امروز مربوط به بار پایه ماهانه تیر به ارزش بیش از ١٧٠ میلیارد تومان بود. در معاملات امروز حداکثر قیمت ثبت شده در بازار برابر با ١٣٥٦ ریال مربوط به پیک بار تیر ماه بود.

سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه از ابتدای اردیبهشت سال جاری و با شروع فرآیند اصلاح روابط مالی در صنعت برق کشور تاکنون بیش از ٢٩ میلیارد کیلووات ساعت برق به ارزش بیش از ٣٥٨٠ میلیارد تومان در بورس انرژی معامله شده است، ابراز امیدواری کرد: در نمادهای مرداد و شهریور شاهد معاملات بیشتری باشیم.

رجبی مشهدی با بیان اینکه از ابتدای شروع جریان مالی صنعت برق در اردیبهشت ماه، حساب خرید برق شرکت های توزیع نیروی برق ٣ هزار میلیارد تومان شارژ شده است، ادامه داد: تداوم تزریق نقدینگی به حساب شرکت های توزیع برای خرید از بورس همچنان از اولویت های اساسی شرکت توانیر است.

وی گفت: براساس بررسی کارشناسان نزدیکی به روزهای پایانی معاملات بار تیر ماه، ورود نیروگاه های جدید به معاملات برق در بورس و همچنین افزایش شرکت های کارگزاری فعال در بازار برق منجر به اعتماد هر چه بیشتر بازیگران به این بازار و افزایش معاملات برق در آن شده است.

به گزارش ایرنا، مصطفی رجبی مشهدی پیش‌تر درباره آغاز فعالیت شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور در بورس انرژی و اقدام آنها برای خرید در بورس، گفته بود بر اساس تأکید ویژه وزیر نیرو، اصلاحات مالی جامعی در صنعت برق به جریان افتاده است که بخشی از آن به ورود شرکت‌های توزیع برق به بورس انرژی و خرید مستقیم برق از این بازار خواهد بود.

وی در این خصوص ادامه داد که بر اساس این طرح که از روز نخست اردیبهشت‌ماه آغاز شد، یک حساب وکالتی برای شرکت‌های توزیع سراسر کشور باز شده است و توانیر ماهانه این حساب‌ها را به میزان ۲ هزار میلیارد تومان شارژ خواهد کرد تا شرکت‌های توزیع بتوانند در بورس انرژی به‌صورت مستقیم اقدام به خرید برق کنند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار