تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد

توضیحات جدید وزیر کار در باره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان+ جزئیات

وزیر تعاون، کار و فاه اجتماعی، گفت: پیش‌بینی‌های لازم برای پرداخت بازنشستگان کشوری صورت گرفته و در خصوص بازنشستگان تأمین اجتماعی هم ساز و کارهای لازم را در حال رصد و بررسی هستیم که ان‌شاءالله پرداخت خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 18
کد خبر: ۲۴۵۸۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، سیدصولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست خبری مشترک با سخنگوی دولت و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در سخنانی، گفت: برای اولین بار در طول چند دهه گذشته ما قادر هستیم کل بدهی‌های تأمین اجتماعی را به مراکز بهداشتی و درمانی و داروخانه‌ها پرداخت کنیم.


وی ادامه داد:‌ خبر دیگر بحث همسان‌سازی حقوق بازنشستگان است که خوشبختانه پیش‌بینی‌های لازم برای پرداخت بازنشستگان کشوری صورت گرفته است، در خصوص بازنشستگان تأمین اجتماعی هم در حال رصد هستیم که ان‌شاءالله پرداخت خواهد شد.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تصریح کرد: در طول این مدت، بیش از دو و نیم میلیون فرصت شغلی در کل کشور توسط دستگاه‌های اجرایی انجام شده  است.
مرتضوی با بیان اینکه در طول این مدت ۲.۵ میلیون فرصت شغلی ایجاد شده است، ادامه داد: با توجه به جمعیت فعال کشور، کاهش ۱.۲ درصدی نرخ بیکاری را داشتیم که در طول چند دهه اخیر برای اولین بار است که نرخ بیکاری کشور به کانال ۸ و یا پایین‌تر از کانال ۸ خواهد رسید.


وی به دیگر اقدامات دولت سیزدهم در حوزه کسب و کار و اشتغال‌آفرینی اشاره و تأکید کرد: صدور آنی و برخط مجوز بیش از ۹۵ درصد از رشته‌های مشاغل خانگی برای اولین بار در دولت سیزدهم رخ داده است.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: با تأکیدات رئیس‌جمهور شهید، ۲۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات تأمین اجتماعی پرداخت شد و برای اولین‌ بار در طول چند دهۀ گذشته قادر هستیم کل بدهی‌های تأمین اجتماعی به مراکز درمانی را پرداخت کنیم.


مرتضوی تأکید کرد: بدهی‌های انباشته‌ای را سازمان تأمین اجتماعی به مراکز تأمین اجتماعی و داروخانه‌ها داشت و با تأکیداتی که رئیس‌جمهور شهید فقیدمان داشتند، حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شد و در قالب اوراق و با هماهنگی خوبی که بعد از شهادت ایشان(شهید رئیسی) با بانک مرکزی سازمان برنامه بودجه و بانک عامل صورت گرفت، این ۲۰ هزار همت تبدیل به نقدینگی شد و برای اولین بار است در طول چند دهه گذشته ما قادر هستیم که کل بدهی‌های تأمین اجتماعی را به مراکز بهداشتی درمانی و داروخانه‌ها پرداخت کنیم.


وی تأکید کرد: خوشبختانه پیش‌بینی‌های لازم برای پرداخت بازنشستگان کشوری صورت گرفته است و در خصوص بازنشستگان تأمین اجتماعی هم ساز و کارهای لازم را در حال رصد و بررسی هستیم که ان‌شاءالله پرداخت خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار