رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه عراقچی: از نظر ما غنی سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست /رفع تحریم‌ها یکی از پایه‌های مذاکرات ما است وزیر خارجه عمان: مذاکرات ایران و آمریکا دربردارنده ایده‌های مفید و خلاقانه بود رویترز: ترامپ به دنبال جذب یک تریلیون دلار سرمایه‌گذاری عربستان است تکذیب سفر وزیر امور خارجه به امارات صداوسیما: پرونده مذاکرات همچنان باز است/ویتکاف این دوره از مذاکرات را جدی‌تر و جزئی‌تر توصیف کرد واشنگتن: هدف ترامپ حل مسئله ایران از طریق دیپلماسی است عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است / زمان در حال اتمام است مقام آمریکایی: نتیجه مذاکرات با ایران دلگرم‌کننده بود بقایی: مذاکرات دشوار، اما مفید بود/ زمان و مکان دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها اعلام خواهد شد کاخ سفید: مذاکرات با ایران وارد جزئیات بیشتری شده است پایان دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در عمان طالبان، شطرنج را حرام اعلام کرد بقایی: ایران آماده است به تعامل دیپلماتیک برای اطمینان از «ماهیت صلح‌آمیز» برنامه هسته‌ای خود ادامه دهد اعلام وفاداری شیوخ و قبایل صعده با رهبر انصارالله یمن

«پوتین» پیشنهاد شراکت راهبردی روسیه با کره شمالی را پذیرفت

رئیس‌جمهور روسیه پیشنهاد وزیر خارجه این کشور مبنی بر انعقاد توافق‌نامه شراکت راهبردی مسکو با پیونگ‌یانگ را پذیرفت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 18
کد خبر: ۲۴۵۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر . رسانه‌های روسی اعلام کردند آن‌گونه که در وب‌سایت رسمی اطلاعات حقوقی ریاست‌جمهوری روسیه آمده ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه پیشنهاد وزارت خارجه این کشور برای امضای توافق‌نامه شراکت راهبردی با کره شمالی را پذیرفته است.

 

پوتین ساعاتی پیش و در آستانه سفر به کره شمالی با انتشار مقاله‌ای در روزنامه «نودونگ سینمون» کره شمالی ضمن قدردانی از دوستی و حمایت‌های کره شمالی تأکید کرد که مسکو «پیونگ‌یانگ را در تلاشش برای استقلال و هویتش یار خواهد کرد.»

 

پوتین قرار است امروزسه شنبه برای اولین بار از سال ۲۰۰۰ به کره شمالی سفر کند.

 

روسیه به طور مستمر از کره شمالی و مردم قهرمان کره در مبارزه با دشمن خائن، خطرناک و متجاوز، در مبارزه برای استقلال، هویت و حق انتخاب آزادانه مسیر توسعه حمایت کرده و خواهد کرد.

 

رئیس‌جمهور رویسه در این مقاله نوشت: روسیه به طور مداوم از کره شمالی و مردم قهرمان کره در مبارزه با دشمن خائن، خطرناک و متجاوز و مبارزه برای استقلال، هویت و حق انتخاب آزادانه مسیر توسعه حمایت کرده و خواهد کرد.

 

پوتین همچنین پیونگ یانگ را «حامی متعهد و همفکر ما» توصیف کرد که «آماده مقابله با جاه طلبی غرب برای جلوگیری از ظهور نظم جهانی چند قطبی مبتنی بر عدالت، احترام متقابل به حاکمیت و توجه به منافع یکدیگر است.»

 

پوتین خاطرنشان کرد: «نظم مبتنی بر قوانین» که ایالات متحده در تلاش است به جهان تحمیل کند، «چیزی بیش از یک دیکتاتوری نو استعماری جهانی نیست که بر استانداردهای دوگانه متکی است».

 

وی همچنین افزود «نظم مبتنی بر قوانین» که ایالات متحده در تلاش است به جهان تحمیل کند، «چیزی بیش از یک دیکتاتوری نو استعماری جهانی نیست که بر استانداردهای دوگانه متکی است».

 

کاخ کرملین دیروز دوشنبه اعلام کرد که ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه فردا سه‌شنبه طی سفری دو روزه به کره شمالی سفر می‌کند.بر اساس گزارش کرملین، پوتین طی سفری دوستانه روزهای ۱۸ و ۱۹ ژوئن در کره شمالی خواهد بود.

 

کرملین همچنین اعلام کرد که رئیس جمهور روسیه پس از کره شمالی روز ۱۹ ژوئن راهی ویتنام خواهد شد.

 

قرار است که پوتین در ویتنام درباره توسعه مشارکت راهبردی و دستور کار بین المللی رایزنی کند و پس از مذاکرات بیانیه مشترکی بین دو کشور منتشر خواهد شد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار