قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

توهین یک طراح به سعید جلیلی/ عصر بداخلاقی گذشته جناب بی‌ادب!

با نزدیک‌ترشدن به روز رأی‌گیری و افزایش شور و هیجان انتخاباتی در جامعه برخی طرفداران کاندیداها بدشان نمی‌آید که فضا هرچه بیشتر به‌سمت رایکالیسم، بداخلاقی و لجن‌پراکنی برود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 18
کد خبر: ۲۴۵۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛با گذشت چند روز از ایام تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری، به‌نظر می‌رسد این انتخابات تاکنون نسبت به دوره‌های گذشته اخلاقمدارانه‌تر است و نشانه‌های بدرفتاری و رفتار رادیکالی کمتر از سوی کاندیداها دیده شده است اما معلوم نیست که این در روزهای آینده و به‌خصوص پس از مناظره‌های بعدی (در حوزه سیاسی و فرهنگی و اجتماعی) بر همین پاشنه بگردد.

 

در واقع با نزدیک‌تر شدن به روز رأی‌گیری و افزایش شور و هیجان انتخاباتی در جامعه، برخی طرفداران کاندیداها بدشان نمی‌آید که فضا هرچه بیشتر به‌سمت رایکالیسم، بداخلاقی و لجن‌پراکنی برود.

 

در آخرین مورد که بازتاب‌های زیادی هم در فضای مجازی ایجاد کرد، یکی از کارتونیست‌های رسانه‌های اصلاح‌طلب اقدام به کشیدن کاریکاتوری توهین آمیز از آقای سعید جلیلی یکی از نامزدهای انتخابات کرده که این کاریکاتور با بازنشر توسط برخی سلبریتی‌ها در فضای مجازی، موجب ناراحتی و انتقاد بخشی از افکار عمومی شده است.

 

پیش از این، هشدار داده شده بود که علی رغم شخصیت محترم آقای پزشکیان به عنوان نامزد جبهه اصلاحات و موضع گیری‌های غیررادیکال اما اصلاح‌طلبانه ایشان در سخنرانی‌ها و اظهار نظرها، برخی اصلاح طلبان تندرو بدشان نمی‌آید که ایشان را به سمت رادیکالیسم و اتخاذ مواضع تند و تیز سوق بدهد.

 

بعد از اولین برنامه تبلیغاتی آقای پزشکیان، برخی اعضای تندروی اصلاح طلب نظیر جواد امام (سخنگوی جبهه اصلاحات) موضع‌گیری تندی علیه مواضع آقای پزشکیان کرد.

 

با این تفاسیر و با با نزدیک‌تر شدن به روز رای گیری بعید نیست این رفتار و کنش‌های تند، بی اخلاقی‌ها و لجن پراکنی‌ها بیشتر هم شود بنابراین به نظر می‌رسد نامزدها بیش از پیش نسبت به عملکرد هواداران و البته آنهایی که ادای هواداری در می آورند دقت داشته باشند. شاید بهتر باشد آقای پزشکیان به سرعت نسبت به چنین اقدام توهین‌آمیزی واکنش نشان داده و آن را محکوم کند./ تسنیم

ارسال نظر