حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت

پسر بن گویر به میامی گریخت

یک رسانه عبری زبان اعلام کرد، اطلاعاتی در اختیار دارد که نشان می‌دهد شوبال (Shobal) بن گویر فرزند ارشد وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی هم به میامی در ایالت فلوریدا گریخته و هم‌اکنون در آنجا زندگی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 18
کد خبر: ۲۴۵۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ واللا نیوز گزارش داد، اطلاعاتی در اختیار دارد که نشان می‌دهد شوبال بن گویر که باید در آینده بسیار نزدیک مشمول و باید در خدمت نظامی حاضر شود، این روز‌ها در شهر میامی آمریکا به سر می‌برد و در شرایطی که جوانان اسرائیلی مشغول جنگ هستند او در آنجا مشغول خوشگذرانی است.

در ادامه این گزارش آمده است، نه تنها یائیر نتانیاهو بلکه در اوج جنگ و درگیری و در شرایطی که نظامیان اسرائیل کشته می‌شوند، شوبال ۱۸ ساله پسر بن گویر نیز بعد از پایان دوره دبیرستان به جای خدمت در ارتش اسرائیل راهی آمریکا شده و هم‌اکنون در شهر میامی در ایالت فلوریدای آمریکا به سر می‌برد.

در ادامه گزارش آمده است، دفتر بن گویر بعد از افشای این مسئله نسبت به انتشار این خبر اعتراض و معتقد است چه مشکلی وجود دارد که یک جوان بعد از پایان دوره دبیرستان خود و در آستانه رفتن به دوره سربازی سفری هم به خارج داشته باشد.

شوبال همچون یائیر نتانیاهو فعالیت زیادی در شبکه‌های اجتماعی داشته و به شدت از مواضع پدرش حمایت و به مخالفانش حمله می‌کند، در یکی از آخرین پست هایش به میراف بن آری عضو کنست و یکی از اعضای یش عتید (حزب تحت رهبری یائیر لاپید) حمله و انتقادات شدید اللحنی هم علیه معترضین و تظاهرات کننده دارد.

او فوریه گذشته نیز با انتشار تصویری از جو بایدن در صفحه خود در توئیتر نوشت: در این روز‌های سخت باید آگاهی نسبت به بیماری آلزایمر را افزایش دهیم، که در زمان خود جنجال بزرگی آفرید. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار