ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

ترامپ: بایدن در نشست گروه ۷ به آمریکا توهین کرد

ترامپ: بایدن در نشست گروه ۷ به آمریکا توهین کرد رئیس جمهور سابق آمریکا با اشاره به رفتار تعجیب بایدن در نشست سران گروه ۷، رقیب خود را مایه آبروریزی آمریکا دانست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر. دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا اعلام کرد که جو بایدن ، رئیس‌جمهور فعلی این کشور در نشست گروه ۷ به آمریکا توهین کرده و همچنان با رفتار‌های عجیب خود این کشور را به سخره می‌گیرد.

 

براساس گزارش اسپوتنیک، ترامپ در جریان گردهمایی حامیانش در ایالت ویسکانسین، در حالی که درباره فیلم یکی از رویداد‌های اجلاس سران گروه ۷، جایی که بایدن تمرکزش را از دست داده و از همتایان اروپایی خود جدا شده بود و سپس به کمک جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا به آن‌ها بازگشت، گفت: بایدن ما را در دنیا شرمنده می‌کند. این آخر هفته آمریکا را به مایه خنده در سراسر جهان تبدیل کرد.

 

ترامپ ادامه داد: حالا هوش مصنوعی را مقصر می‌داند. او می‌گوید رسانه‌ها به گونه‌ای نشان دادند که به نظر می‌رسند او نمی‌داند کجاست.

 

کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید پیشتر گفته بود که ویدئو‌هایی که رفتار و گاف جو بایدن در نشست سران گروه ۷ را نشان می‌دهد که سراسر اینترنت را پر کرده است و در آن رئیس دولت به طرز عجیبی رفتار می‌کند و در انظار عمومی منجمد می‌شود، فقط جعلی و ساختگی است.

 

با وجود ادعای مقامات آمریکا مبنی بر جعلی بودن این ویدیو یک دیپلمات اروپایی فاش کرد سران اروپا از رفتار عجیب بایدن تعجب کرده و نگران این وضعیت شده‌اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار