شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

باقری: هماهنگی دیپلماسی و میدان در دولت شهید رئیسی تثبیت شد

باقری: هماهنگی دیپلماسی و میدان در دولت شهید رئیسی تثبیت شد سرپرست وزارت خارجه گفت: زمانی بحث بود که فاصله‌ای بین میدان و دیپلماسی وجود داشت اما اگر این دو با هم همراه نباشند، دیپلماسی صرفاً به سخنگاهی برای بیان مواضع مطرح می‌شود؛ چراکه این دو پشتیبان همدیگرند. این مسئله‌ی مهم در دولت شهید رئیسی تثبیت شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۰۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، علی باقری‌کنی سرپرست وزارت خارجه در جاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران بیان کرد: استفاده از ظرفیت‌های بین‌المللی برای پیش‌برد اهدافمان را دنبال می‌کنیم؛ وقتی که جمهوری اسلامی ایران از حق دفاع مشروع خود استفاده کرد و به‌خاطر جنایات صهیونیست‌ها در دمشق قرار شد که صهیونیست‌ها تنبیه شوند، آمریکا و اسرائیل و همپیمانان آن‌ها نتوانستند از ظرفیت بین‌المللی علیه ایران استفاده کنند. این واقعیت بارز و غیرقابل است که همراهی میدان و دیپلماسی را می‌بینیم.

 

وی افزود: زمانی بحث بود که فاصله‌ای بین میدان و دیپلماسی وجود داشت اما اگر این دو با هم همراه نباشند، دیپلماسی صرفاً به سخنگاهی برای بیان مواضع مطرح می‌شود؛ چراکه این دو پشتیبان همدیگرند. این مسئله‌ی مهم در دولت شهید رئیسی و دوران وزارت شهید امیرعبداللهیان تثبیت شد و آثار آن را دیدیم.

 

سرپرست وزارت خارجه گفت: اینکه مقاومت در منطقه به یک هنجار در مناسبات منطقه‌ای تبدیل شده، هنر دیپلماسی ایرانی است و توانسته در فضای منطقه و مناسبات بین‌الملل جا بیندازد.

 

باقری‌کنی ادامه داد: دستاوردهای دولت شهید رئیسی و 1020 روز تلاش ایشان بر همه مشهود و عینی است و امیدواریم این دستاوردهای مهم همیشه مورد توجه قرار بگیرد و پاس داشته شود.

ادامه دارد.../ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار