ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد

محمد مخبر: شهید رئیسی به صورت میدانی رشد و رونق تولید را دنبال می‌کرد

سرپرست ریاست جمهوری احیای واحدهای تولیدی راکد را از دغدغه‌های جدی رئیس جمهور شهید دانست و اظهار کرد: دولت سیزدهم احیای ۱۰ هزار واحد تعطیل یا نیمه‌تعطیل را هدف‌گذاری کرده بود که امروز بخش قابل توجهی از آن محقق شده و بخش زیادی از موفقیت‌های دولت مردمی در زمینه تشکیل سرمایه ثابت، کاهش نرخ بیکاری و رشد تولید مربوط به اقدامات و تلاش‌های دولت در همین عرصه است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر در آیین افتتاح و بهره‌برداری رسمی از ۲۶ پروژه صنعتی و معدنی در ۱۰ استان کشور که صبح امروز یکشنبه در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن عید بزرگ غدیر و هفته ولایت گفت: اگر چه غدیر عید بزرگی است، اما ما در این ایام دو غم بزرگ داریم که یکی فقدان شهدای خدمت و دیگری تداوم جنایات بی‌سابقه رژیم صهیونیستی در حق مردم مظلوم، بی‌دفاع و بی‌گناه غزه است.

 

سرپرست ریاست جمهوری در ادامه با بیان اینکه شهید رئیسی در زمینه رشد و رونق اقتصاد و تولید کشور دغدغه جدی داشت و مسائل این حوزه را به شکل مستمر پیگیری می‌کرد، افزود: شهید رئیسی به هیچ عنوان جلسات رصد اقتصادی را تعطیل نمی‌کرد و در کنار آن جلسات متعددی با مسئولان و فعالان اقتصادی داشت و علاوه بر اینها به صورت میدانی نیز مسائل و رفع مشکلات این بخش را دنبال می‌کرد.

 

مخبر احیای واحدهای تولیدی راکد را یکی دیگر از دغدغه‌های جدی رئیس جمهور شهید دانست و اظهار داشت: دولت سیزدهم احیای ۱۰ هزار واحد تعطیل یا نیمه‌تعطیل را هدف‌گذاری کرده بود که امروز بخش قابل توجهی از آن محقق شده و بخش زیادی از موفقیت‌های دولت مردمی در زمینه تشکیل سرمایه ثابت، کاهش نرخ بیکاری و رشد تولید مربوط به اقدامات و تلاش‌های دولت در همین عرصه است.

 

سرپرست ریاست جمهور افتتاح پروژه‌های وزارتخانه‌های مختلف را که از دیروز در وزارت بهداشت آغاز شده است، نماد و نمایی از عملکرد و دستاوردهای دولت مردمی عنوان و تصریح کرد: طرح‌هایی که دیروز در وزارت بهداشت و ۲۶ طرحی که امروز در وزارت صمت افتتاح شد، فقط بخشی از طرح‌هایی هستند که قرار بود تا پایان امسال به بهره‌برداری برسند و به عنوان مثال وزارت صمت ۱۲۵ طرح قابل افتتاح تا پایان شش ماهه اول سال دارد که حدود ۱۹۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای آنها در نظر گرفته شده و امروز فقط ۲۶ عدد از این طرح‌ها افتتاح شد./ ایسنا

ارسال نظر