پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ / ریزش قیمت طلا در راه است؟ دستور پزشکیان برای آزادسازی مطالبات ۴ میلیارد یورویی + جزئیات آخرین قیمت طلا و انواع سکه امروز دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵/ کاهش قیمت طلا و سکه علت گرانی ارز اربعین اعلام شد + توضیحات مهم بانک مرکزی آغاز قطع برق در کشور/ جزییات خاموشی‌های دو روز آینده زمان حذف کارت سوخت مشخص شد؟ / دستور فوری دولت درباره انتقال سهمیه سوخت به کارت‌های بانکی مهلت طرح رایگان ارتقا ایمنی ایران خودرو جزییات فروش محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین وضعیت پرواز‌های فرودگاه امام / مسافران بخوانند جزئیات جدید پرداخت معوقات بازنشستگان لغو ممنوعیت فصلی واردات و ترخیص برنج در سال ۱۴۰۵ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود؟ آخرین اخبار سهام عدالت ۱۴۰۵ و جزئیات مرحله جدید پرداخت نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟

پیشنهاد ایران برای اتصال شبکه برق به ازبکستان و ترکمنستان

پیشنهاد ایران برای اتصال شبکه برق به ازبکستان و ترکمنستان وزیر نیرو گفت: اتصال شبکه برق ازبکستان به ترکمنستان و سپس ایران امکان تبادل برق را برای کشورهای منطقه به خصوص در دوره اوج بار مصرف تابستان و زمستان فراهم می‌آورد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۰۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 21
کد خبر: ۲۴۶۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو در حاشیه چهارمین نشست وزیران انرژی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در دیدار با محمود ژورابیک، وزیر انرژی ازبکستان ضمن تشکر از اهتمام رئیس جمهور این کشور نسبت به  همکاری دو جانبه در حوزه انرژی برای گسترش همکاری بین دو کشور اعلام آمادگی کرد.

 

وی از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه همکاری‌ها به خصوص در حوزه صادرات خدمات فنی و مهندسی و همچنین تامین تجهیزات حوزه انرژی به کشور ازبکستان خبر داد و گفت: ازبکستان اقتصاد رو به رشدی دارد و انرژی به عنوان مهمترین موضوع توسعه در این کشور است.

 

محرابیان با اشاره به قابلیت‌های جمهوری اسلامی ایران در ساخت تجهیزات تولید، انتقال و توزیع برق تاکید کرد: کارخانه‌های تولید تجهیزات در جمهوری اسلامی ایران با قیمت رقابت‌پذیر آمادگی همکاری با ازبکستان را دارند.

 

وی اظهار کرد: در صورت اتصال شبکه برق ازبکستان به شبکه برق ترکمنستان، امکان تبادل برق با ازبکستان و مدیریت اوج مصرف در تابستان و زمستان فراهم می‌شود.

 

در این دیدار همچنین محمود ژورابیک، وزیر انرژی ازبکستان ضمن تسلیت شهادت رئیس جمهور ایران گفت: پس از سفر به ایران خواستار همکاری تنگاتنگ با ایران هستیم. با توجه به پیشنهاد همکاری با طرف ایرانی، تلاش داریم با همکاری‌های دوجانبه و پیوستن شبکه برق ازبکستان به شبکه برق ایران از طریق ترکمنستان بتوانیم اوج مصرف را در تابستان و زمستان مدیریت کنیم.

 

وی افزود: شبکه برق ما به شبکه ترکمنستان نزدیک شده و ٦� کیلومتر برای اتصال به شبکه برق ترکمنستان باقی‌مانده است تا از این طریق به قزاقزستان هم متصل شود.

 

وی اظهار کرد: بر اساس مذاکرات انجام شده، گام‌های مهمی برای توسعه روابط دو کشور برداشته شده است و طبق تاکید رئیس جمهور ازبکستان مقرر شد همکاری‌های گسترده‌ای در حوزه انرژی (برق و نفت)با شرکت‌های ایرانی انجام شود که بر این اساس تسریع درهمکاری‌ها ضرورت دارد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار