پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

برنامه‌ریزی چین و روسیه برای افزایش همکاری‌ها

برنامه‌ریزی چین و روسیه برای افزایش همکاری‌ها چین از گسترش همکاری‌های خود با روسیه بدون توجه به تغییرات احتمالی در شرایط بین‌المللی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ وانگ یی وزیر امور خارجه چین، از گسترش همکاری های کشورش با روسیه بدون توجه به تغییرات احتمالی در شرایط بین‌المللی خبر داد.

 

وی در دیدار با ایگور مورگولو سفیر روسیه در چین اظهار کرد چین و روسیه صرف نظراز تغییراتی که ممکن است در شرایط بین‌المللی اتفاق افتد، به تعهدات دو جانبه استراتژیک و همکاری های عملی خود ادامه خواهند داد.

 

وزیر خارجه چین افزود: ما دوستی و همکاری استراتژیک جامع و گسترده خود با مسکو را ادامه داده و از عدالت و عدم جانبداری در فضای جهانی حمایت می کنیم.

 

وی همچنین از انتصاب مورگولو به عنوان سفیر روسیه در چین استقبال کرد و متعهد به حمایت همه جانبه از این مقام روسی شد.

 

این در حالی است که حدود دو ماه پیش نیز شی جین پینگ رئیس جمهوری خلق چین با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در مهمانسرای دولتی سمرقند دیدار و در مورد روابط چین و روسیه و مسائل بین‌المللی و منطقه‌ای مورد علاقه مشترک تبادل نظر کردند.

 

در این دیدار شی جین پینگ ضمن تقدیر از پایبندی روسیه به اصل چین واحد تاکید کرد که تایوان بخشی از چین است، چین قاطعانه با نیروهای تجزیه طلب تایوان و مداخلات خارجی مخالف است.

 

همچنین سفیر چین در روسیه نیز پیشتر اظهار کرده بود بانک‌های مرکزی دو کشور در مورد استفاده و ارتقاء سیستم‌های پرداخت ملی خود جهت معامله با یکدیگر مذاکره می‌کنند.

 

ژانگ هانهویی گفت:«با توجه به ارتقاء و استفاده از سیستم‌های پرداخت میر روسیه و یونیون‌پی چین، در مورد این مساله بین دو کشور مذاکره خواهد شد».

 

ازآنجایی‌که ارتباط بانک‌های روسیه از سیستم مالی جهانی به‌خاطر حمله این کشور به اوکراین قطع شده‌ است، سیستم‌های پرداخت میر و یونیون‌پی تنها گزینه‌های این کشور برای پرداخت‌های خارجی هستند.

 

چین حمله روسیه به اوکراین را محکوم نکرده و از تحریم‌های بی‌سابقه غرب علیه مسکو انتقاد می‌کند. روابط بین این دو کشور در سال‌های اخیر افزایش‌ یافته که شامل اعلام یک همکاری بی‌حدومرز در ماه فوریه هم می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار