تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

حضور ۶ میلیون مهاجر افغانستانی در ایران

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل بر تعهد ایران برای حمایت از افغانستان تأکید کرد و گفت که ایران با وجود تحریم‌ها مرزهای خود را به روی آوارگان و مهاجران افغانستانی باز نگهداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۰۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 22
کد خبر: ۲۴۶۴۵۳

ایران با وجود تحریم، میزبان بیش از ۶ میلیون مهاجر افغانستانی با هزینه سالانه ۱۰ میلیارد دلار بوده است، این را سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل امیرسعید ایروانی بیان کرد.وی با بیان اینکه همچنان به حمایت از افغانستان متعهدیم، از ارائه آموزش به ۷۰۰ هزار دانش‌آموز افغانستانی مقیم ایران خبر داد و به چالش‌های پیش روی ایران از جمله مهاجرت غیرقانونی و قاچاق مواد مخدر اشاره کرد و گفت که «ایران در سال گذشته بیش از هزار تن مواد مخدر افغانستان را ضبط کرده و بسیاری از نیروهای انتظامی ایران جان خود را از دست داده‌اند.»


افغانستان پس از سوریه بزرگترین جمعیت‌ پناهجو را در دنیا دارد و ایران و پاکستان پذیرای بیشترین آمار پناهجویان افغانستانی هستند.در همین ارتباط نماینده یونیسف در ایران در اظهاراتی گفته بود که «قبل از مرداد ۱۴۰۰ دو الی سه میلیون پناهنده افغانستانی در ایران وجود داشت، اما بعد از حضور طالبان در قدرت بین ۵۰۰ هزار تا ۱.۵ میلیون نفر پناهنده جدید وارد ایران شد.»تیر ۱۴۰۲ هم وزیر کشور احمد وحیدی به ایسنا گفت که «برآوردها درباره تعداد مهاجران افغانستانی در ایران بیش از ۵ میلیون نفر است.»


ایروانی همچنین بر تلاش ایران برای مقابله با افراط‌گرایی، تروریسم و توسعه‌نیافتگی در افغانستان تأکید و آمادگی ایران را برای ایفای نقش فعال در بازسازی این کشور اعلام کرد.وی همچنین گفت که ایران از دور بعدی فرآیند دوحه که برای ۳۰ ژوئن و ۱ ژوئیه ۲۰۲۴ برنامه‌ریزی شده، استقبال می‌کند./ فارس

ارسال نظر