بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

تکذیب درخواست کانادا برای خروج اتباعش از لبنان

تکذیب درخواست کانادا برای خروج اتباعش از لبنان منابع دیپلماتیک در لبنان اعلام کردند که درخواست سفارت کانادا در بیروت از اتباعش برای ترک لبنان، موضوع جدیدی نیست و از هفتم اکتبر گذشته روی سایت سفارتخانه منتشر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۰۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 22
کد خبر: ۲۴۶۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع دیپلماتیک به شبکه «ام‌تی‌وی» این کشور اعلام کردند که درخواست سفارت کانادا از شهروندانش برای خروج از لبنان، از هفتم اکتبر گذشته بر روی سایت این سفارتخانه قرار گرفته است و موضوع جدیدی نیست، بلکه فقط یک هشدار روتین است که همزمان با حوادث امنیتی در لبنان صادر شده است.

رسانه‌های صهیونیستی اخیرا ادعا کرده بودند: «ملانی جولی» وزیر امور خارجه کانادا به «یسرائیل کاتس» همتای صهیونیست خود اعلام کرده است که اوتاوا برای خارج کردن شهروندانش از لبنان از نظر نظامی آماده می‌شود.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره به نقل از جولی اعلام کرد: کانادا از بیم آغاز جنگ، درصدد خروج ۴۵ هزار تبعه خود از لبنان است و اوتاوا عملا ارسال نیرو‌های نظامی به منطقه برای این منظور را آغاز کرده است.

از سوی دیگر، «زیاد مکاری» وزیر اطلاع رسانی در دولت پیشبرد امور لبنان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد برخی از پایگاه‌های اینترنتی اخبار بی اساسی را منتشر و ادعا کرده اند که برخی از کشور‌های اروپایی و غربی، از جمله آلمان، اتریش، بلژیک، هلند، فرانسه، انگلیس، ایتالیا و اسپانیا سفرای خود را از لبنان خارج می‌کنند.

پایگاه لبنانی النشره به نقل از مکاری در این باره نوشت: انتشار این نوع اخبار دروغ، در چارچوب جنگ روانی قرار می‌گیرد که غالبا دشمن صهیونیستی به آن روی می‌آورد و آن را با رسانه‌های مختلف منتشر می‌کند.

وزیر اطلاع رسانی لبنان از همه رسانه‌ها و فعالان این حوزه و کاربران شبکه‌های اجتماعی خواست با در نظر گرفتن مسئولیت میهنی شان در مرحله حساس کنونی، با احتیاط و حرفه‌ای عمل کنند و قبل از انتشار اخبار درباره منبع آن تحقیق کنند.

مکاری همچنین از رسانه‌های لبنانی درخواست کرد اصول دقت، اعتبار و شفافیت را در فعالیت هایشان رعایت کنند، زیرا این وزارتخانه در زمینه پیگرد اخبار دروغ و ساختگی با هدف جلوگیری از ارعاب شهروندان و انتشار اخبار بی اساس، کوتاهی نخواهد کرد.

وزیر اطلاع رسانی لبنان خاطرنشان کرد: هر کس اخبار مشابهی را بدون تحقیق منتشر کند به طور ناخودآگاه به تنش‌آلود کردن فضا از طریق انتشار اخبار دروغ و بی اساس کمک کرده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار