وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

اظهارات صحرایی در خصوص افتتاح ۱۴ پروژه در قالب ۳۰ کلاس درس

اظهارات صحرایی در خصوص افتتاح ۱۴ پروژه در قالب ۳۰ کلاس درس وزیر آموزش و پرورش گفت: در دولت شهید جمهور ۵۰۰ هزار متر مربع به زیربنای دانشگاه فرهنگیان افزوده شد و در این دولت تربیت معلم به جایگاه اصلی خودش برگشت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، رضامراد صحرایی در مراسم افتتاح ۱۴ پروژه در قالب ۳۰ کلاس درس با حضور وزیر آموزش و در استان مرکزی گفت: از خیرین عزیز صمیمانه متشکرم هر جایی که خیرین در ساخت آن نقش داشته باشند با برکت می‌شود. در دولت شهید جمهور شاهد مشارکت مثال زدنی خیرین در امر مدرسه سازی بودیم یکی از مهم‌ترین دلایلش این است که او تکریم خیرین را به یک فرهنگ تبدیل کرد.

 

وزیر آموزش و پرورش افزود: دانشگاه فرهنگیان نرم افزار تربیتی کشور است. در دولت شهید جمهور ۵۰۰ هزار متر مربع به زیربنای دانشگاه فرهنگیان افزوده شد و در این دولت تربیت معلم به جایگاه اصلی خودش برگشت، امروز باید تلاش کنیم بهترین خوابگاه و امکانات و اساتید و.... برای دانشجومعلمان باشند چون این عزیزان تربیت کننده نسل آینده هستند.

 

وی ادامه داد: منزلت امروز جامعه ما به منزلت معلمان ما گره خورده است. مدرسه محل ساختن آینده هر کشوری است آموزش و پرورش اولویت شهید جمهور بود او این مسأله را به یک فرهنگ تبدیل کرد.

 

گفتی است در این مراسم ۱۴ پروژه آموزشی در قالب ۳۰ کلاس درس با زیر بنای ۶۵۰۰ متر مربع و ارزشی بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان شامل خوابگاه دانشجویی، زمین چمن مصنوعی و مدارس حاشیه شهرها و روستاهای استان مرکزی افتتاح شد./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار