گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

پکن از واشنگتن خواست از مسائل اقتصادی به عنوان سلاح استفاده نکند

پکن از واشنگتن خواست از مسائل اقتصادی به عنوان سلاح استفاده نکند وزارت بازرگانی چین از آمریکا خواست تا به قوانین اقتصاد بازار و اصول رقابت منصفانه احترام بگذارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۰۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 24
کد خبر: ۲۴۶۸۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت بازرگانی چین از آمریکا خواست تا به قوانین اقتصاد بازار و اصول رقابت منصفانه احترام بگذارد و از مسائل تجاری و اقتصادی به عنوان سلاح استفاده نکند.

 

براساس گزارش آر تی، این در بیانیه‌ای از سوی وزارت بازرگانی چین منتشر شد و در مورد قوانین پیشنهادی وزارت خزانه داری آمریکا برای محدود کردن سرمایه گذاری در چین بود، آمده است: آمریکا بار‌ها تایید کرده است که قصد ندارد روابط خود را با چین قطع یا توسعه اقتصادی خود را محدود کند اما به دلیل صدور پیش‌نویس قوانینی است که سرمایه‌گذاری شرکت‌های آمریکایی در چین را محدود می‌کند و مانع از توسعه طبیعی صنعت چین می‌شود، به این امر اصرار دارد.

 

همانطور که این وزارتخانه چینی اشاره کرد، این یک نمونه معمولی از بخشنامه امنیت ملی آمریکا است که با اجماع روسای جمهور دو کشور در نشست سانفرانسیسکو در تضاد است. وزارت بازرگانی چین تاکید کرد که این امر بر تجارت عادی و همکاری‌های اقتصادی بین شرکت‌های چینی و آمریکایی تأثیر می‌گذارد، تجارت بین المللی و سیستم اقتصادی را تضعیف و امنیت و ثبات زنجیره‌های تولید و لجستیک جهانی را مختل می‌کند.

 

وزارت بازرگانی چین افزود: آمریکا باید به قوانین اقتصاد بازار و اصول رقابت منصفانه احترام بگذارد، از سیاسی کردن مسائل تجاری و اقتصادی و تسلیحاتی کردن آنها دست بردارد، محدودیت‌های سرمایه‌گذاری اعمال شده بر چین را لغو و شرایط مساعدی برای همکاری تجاری و اقتصادی بین چین و آمریکا ایجاد کند.

 

مقامات چینی نگرانی عمیق خود را از وضعیت کنونی ابراز و تاکید کردند که چین قاطعانه با این وضعیت مخالف است و همچنین این حق را برای خود محفوظ می‌دارد که اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار