طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

آمریکا: در صورت جنگ گسترده، قادر به کمک به اسرائیل نیستیم

آمریکا: در صورت جنگ گسترده، قادر به کمک به اسرائیل نیستیم یکی از فرماندهان ارشد ارتش آمریکا گفت در صورت تشدید درگیری بین حزب‌الله و اسرائیل، امکان کمک به تل‌آویو برای واشنگتن سخت خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۰۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 24
کد خبر: ۲۴۶۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، ژنرال «چارلز براون»، فرمانده ستاد مشترک ارتش آمریکا شب گذشته هشدار داد که آمریکا در صورت وقوع جنگ گسترده بین حزب‌الله و اسرائیل، برای کمک به تل‌آویو دچار مشکل خواهد بود.

 

این ژنرال همچنین در ادعایی هشدار داد که امتداد درگیری بین آن‌ها در شمال فلسطین اشغالی، همه منطقه را به‌سمت جنگ بزرگ و گسترده  سوق خواهد داد.

 

جنگ رژیم اسرائیل علیه نوار غزه وارد نهمین ماه خود شده است و طی این مدت، بیش از 37 هزار نفر از فلسطینیان که عمدتاً کودک و زن هستند، به شهادت رسیده‌اند و رژیم اسرائیل قصد دارد علی‌رغم اینکه به اهداف خود در نوار غزه نرسیده است، سطح تنش با حزب‌الله را تشدید کند.

 

اخیراً آموس هوکشتاین، فرستاده ویژه بایدن راهی سرزمین‌های اشغالی و لبنان شد تا تنش بین حزب‌الله و تل‌آویو را کاهش دهد که بنا به اظهارات وی و صهیونیست‌ها، این مذاکرات و دیدارها راه به جایی نبرده است.

 

شبکه 12 رژیم اسرائیل دیروز یکشنبه گزارش داد که روابط بد و رو به وخامت بین این رژیم و آمریکا بدون شک عاملی در ارزیابی قدرت دشمنان تل‌آویو است.

 

بر اساس این گزارش، آموس هوکشتاین، فرستاده ویژه آمریکا به منطقه برای کاهش تنش بین حزب‌الله و اسرائیل بعد از انجام دیدارهای اخیر خود گفته است که سید حسن نصراللهَ، دبیرکل حزب‌الله لبنان حاضر نیست جبهه شمال فلسطین اشغالی را از جنوب (غزه) جدا کند.

 

دبیرکل حزب‌الله اخیراً طی سخنرانی خود در هفته گذشته هرگونه توقف درگیری در شمال فلسطین را منوط به توقف جنگ علیه غزه دانسته است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار