یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله

آمریکا: در صورت جنگ گسترده، قادر به کمک به اسرائیل نیستیم

آمریکا: در صورت جنگ گسترده، قادر به کمک به اسرائیل نیستیم یکی از فرماندهان ارشد ارتش آمریکا گفت در صورت تشدید درگیری بین حزب‌الله و اسرائیل، امکان کمک به تل‌آویو برای واشنگتن سخت خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۰۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 24
کد خبر: ۲۴۶۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، ژنرال «چارلز براون»، فرمانده ستاد مشترک ارتش آمریکا شب گذشته هشدار داد که آمریکا در صورت وقوع جنگ گسترده بین حزب‌الله و اسرائیل، برای کمک به تل‌آویو دچار مشکل خواهد بود.

 

این ژنرال همچنین در ادعایی هشدار داد که امتداد درگیری بین آن‌ها در شمال فلسطین اشغالی، همه منطقه را به‌سمت جنگ بزرگ و گسترده  سوق خواهد داد.

 

جنگ رژیم اسرائیل علیه نوار غزه وارد نهمین ماه خود شده است و طی این مدت، بیش از 37 هزار نفر از فلسطینیان که عمدتاً کودک و زن هستند، به شهادت رسیده‌اند و رژیم اسرائیل قصد دارد علی‌رغم اینکه به اهداف خود در نوار غزه نرسیده است، سطح تنش با حزب‌الله را تشدید کند.

 

اخیراً آموس هوکشتاین، فرستاده ویژه بایدن راهی سرزمین‌های اشغالی و لبنان شد تا تنش بین حزب‌الله و تل‌آویو را کاهش دهد که بنا به اظهارات وی و صهیونیست‌ها، این مذاکرات و دیدارها راه به جایی نبرده است.

 

شبکه 12 رژیم اسرائیل دیروز یکشنبه گزارش داد که روابط بد و رو به وخامت بین این رژیم و آمریکا بدون شک عاملی در ارزیابی قدرت دشمنان تل‌آویو است.

 

بر اساس این گزارش، آموس هوکشتاین، فرستاده ویژه آمریکا به منطقه برای کاهش تنش بین حزب‌الله و اسرائیل بعد از انجام دیدارهای اخیر خود گفته است که سید حسن نصراللهَ، دبیرکل حزب‌الله لبنان حاضر نیست جبهه شمال فلسطین اشغالی را از جنوب (غزه) جدا کند.

 

دبیرکل حزب‌الله اخیراً طی سخنرانی خود در هفته گذشته هرگونه توقف درگیری در شمال فلسطین را منوط به توقف جنگ علیه غزه دانسته است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار