تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است

دیدار مقام ارشد حماس با نماینده ویژه پوتین در مسکو

رئیس دفتر روابط بین المللی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» امروز دوشنبه با نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در خاورمیانه و کشور‌های آفریقایی و معاون وزیر امور خارجه روسیه در مقر این وزارتخانه در مسکو دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۶ - ۰۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 24
کد خبر: ۲۴۶۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس دفتر روابط بین المللی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» امروز دوشنبه با «میخائیل بوگدانوف» نماینده ویژه «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در خاورمیانه و کشور‌های آفریقایی و معاون وزیر امور خارجه روسیه در مقر این وزارتخانه در مسکو دیدار و گفتگو کرد.

«موسی ابو مرزوق» در این دیدار به تشریح جنگ نسل کشی هدفمند رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطنی در نوار غزه و نقشه‌های این رژیم برای الحاق کرانه باختری و قدس به اراضی تحت اشغال خود پرداخت و طرف روس را در جریان تجاوزات آشکار رژیم اشغالگر قدس علیه اسرا و بازداشت شدگان فلسطینی در داخل زندان‌های این رژیم قرار داد.

ابو مرزوق خاطر نشان کرد که موضع جنبش حماس و دیگر گروه‌های مقاومت مبتنی بر همان اصولی است که در قطعنامه آتش بس شورای امنیت بر آنها تاکید شده بود؛ یعنی عقب نشینی کامل رژیم صهیونیستی از باریکه غزه، توقف همیشگی جنگ، ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه، بازگشت آوارگان به شهر و دیار خود، از سرگیری بازسازی نوار غزه و امضای توافق مبادله اسرا.

طرفین در این دیدار درباره تحولات سیاسی و میدانی و وضعیت کلی مساله فلسطین، تلاش‌های صورت گرفته برای توقف نسل کشی علیه ملت فلسطین، طرح‌های ارائه شده برای تحقق وحدت ملی و پر کردن شکاف داخلی فلسطین بحث و تبادل نظر کردند و ابو مرزوق از تلاش‌های روسیه به منظور تقویت ثبات و آرامش در منطقه قدردانی کرد.

بوگدانوف نیز در این دیدار خاطر نشان کرد که موضع روسیه در قبال مساله فلسطین ثابت است و این کشور بر حمایت از حقوق ملت فلسطین تاکید دارد. وی افزود: مسکو به همراه برخی طرف‌های دیگر برای توقف جنگ در نوار غزه تلاش می‌کند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر