العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد

وزیر دفاع آمریکا در دیدار با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نسبت به وقوع جنگ منطقه‌ای هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۰۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 25
کد خبر: ۲۴۷۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «لوید آستین»، وزیر دفاع آمریکا امروز _سه شنبه _ در دیدار با «یوآو گالانت» ، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به درگیری‌ها در شمال فلسطین اشغالی میان حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی پرداخت و تاکید کرد: حملات موشکی حزب‌الله لبنان علیه اراضی اشغالی فلسطین نگران کننده است. جنگ احتمالی میان حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی به راحتی ممکن است به جنگ منطقه‌ای تبدیل شود. دستیابی به راه‌حل دیپلماتیک برای توقف درگیری در دو طرف مرزهای لبنان برای واشنگتن مهم است.

 

به نقل از عربی۲۱، آستین که کشورش حامی تمام عیار  رژیم صهیونیستی در جنگ غزه است، مدعی شد: موضع حماس درمورد پیشنهاد جدید آتش‌بس موجب طولانی شدن درد و رنج فلسطینی‌ها می‌شود.

 

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا اواخر ماه مه توافق پیشنهادی سه مرحله‌ای آتش‌بس در غزه را ارائه کرد که شامل آزادی تدریجی اسرای صهیونیستی و فلسطینی و خروج رژیم صهیونیستی از نوار غزه در مرحله اول و دوم و بازسازی غزه و تحویل اجساد اسرای کشته شده در مرحله سوم است.

 

جنبش حماس روز سه‌شنبه پاسخ خود را در مورد این توافق پیشنهادی بایدن به میانجیگران در مصر و قطر تحویل داد.

 

رویترز گزارش داد، حماس نگران این مساله است که در توافق پیشنهادی جدید تضمین شفافی برای انتقال از مرحله اول آتش‌بس که ۶ هفته طول خواهد کشید به مرحله دوم که شامل آتش‌بس دائمی و خروج رژیم صهیونیستی است، وجود ندارد.

 

آستین در این دیدار تاکید کرد: ایالات متحده همیشه تضمین می‌کند که اسرائیل آنچه را که برای دفاع از خود نیاز دارد در اختیار داشته باشد. اسرائیل در نبرد سختی با دشمنی سرسخت قرار دارد و ما نباید خود را با یک جنگ بی‌پایان به خطر بیندازیم.

 

وزیر دفاع آمریکا بدون اشاره به جنایات مقامات صهیونیستی در غزه و کرانه باختری مدعی شد صهیونیست‌ها از سوی حزب‌الله، انصارالله یمن و جنبش حماس در برابر یک تهدید واقعی قرار دارند. وی در ادامه ادعا کرد: ما باید برای تضمین بازگشت ۱۲۰ اسیر (صهیونیستی) و نابودی حماس تلاش کنیم.

 

آستین همچنین درباره تندروی‌های صهیونیست‌ها در کرانه باختری ابراز نگرانی کرد.

 

نظامیان رژیم صهیونیستی روزانه به کرانه باختری یورش برده و فلسطینی‌ها را بازداشت می‌کنند.

 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هم از حمایت آمریکا از تل‌آویو در طول جنگ غزه قدردانی کرد و گفت: ما بر سر دوراهی هستیم و من اینجا در واشنگتن هستم تا در مورد اهداف مشترک خود با ایالات متحده گفتگو کنیم. ما مصمم به برقراری امنیت و تغییر واقعیت در میدان هستیم و زمان ما در حال اتمام است.

 

گالانت در رابطه با انتقال تسلیحات آمریکایی به رژیم صهیونیستی که اخیرا موجب بروز اختلاف میان دو طرف شده است، گفت: زمان آن فرا رسیده است که واشنگتن به تعهدات خود در ارائه تسلیحات مورد نیاز برای مقابله با تهدیدات به ما عمل کند.

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی اخیرا از تاخیر واشنگتن در ارسال سلاح به این رژیم برای مقابله با مقاومت غزه و لبنان انتقاد کرده بود./ ایسنا

ارسال نظر