نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود

شروع فرصت‌های ۱۵ دقیقه‌ای نامزدها در تلویزیون از ساعت ۱۸

شروع فرصت‌های ۱۵ دقیقه‌ای نامزدها در تلویزیون از ساعت ۱۸ دبیر ستاد انتخابات صدا و سیما اعلام کرد که فرصت ۱۵ دقیقه‌ای نامزدها از ساعت ۱۸ آغاز می‌شود و بازپخش این گفت‌وگوها تا پاسی از شب ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۲۴۷۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ آخرین برنامه تلویزیونی نامزدهای ریاست‌جمهوری مربوط به برنامه «بدون تعارف» و برنامه «گفت‌وگوی ویژه» است که به علیرضا زاکانی و مصطفی پورمحمدی اختصاص دارد.

 

محمدصالح مفتاح دبیر ستاد انتخابات صداوسیما اعلام کرد که فرصت‌های 15 دقیقه‌ای در اختیار نامزدهای ریاست‌جمهوری قرار می‌گیرد که از ساعت 18 امروز آغاز می‌شود. این گفت‌وگو رو به دوربین و آخرین صحبت‌های نامزدهای انتخابات پیش از برگزاری انتخابات است.

 

به گفته وی، پخش اولیه این جمع‌بندی 15 دقیقه‌ای از شبکه یک سیما پخش می‌شود و این بسته تبلیغاتی یک ساعت و نیم به طول می‌انجامد. پس از پخش اولیه، در شبکه‌های دو و سه سیما بازپخش آن در دستور کار قرار می‌گیرد به گونه‌ای که تا ساعات نیمه شب بعد از فوتبال در شبکه سه بازپخش داریم. فردا صبح بازپخش مجدد برای ساعات پایانی تبلیغات درنظر گرفته‌ایم که آخرین گفت‌وگوهای نامزدها با مردم را روی آنتن خواهیم برد.

 

دبیر ستاد انتخابات صداوسیما تأکید کرد: ترتیب پخش این گفت‌وگوهای پایانی براساس قرعه‌کشی صورت می‌گیرد. همچنین چند بخش کوتاه دیگر خصوصاً میزگرد نمایندگان نامزدها را در شبکه‌های استانی خواهیم داشت که عصر امروز روی آنتن خواهند رفت.

 

مفتاح خاطرنشان کرد: از فردا مسئله مشارکت و دیگر راهبردهای مدنظر مقام‌معظم رهبری که بر روی آن تأکید فرمودند به صورت پررنگ‌تری پیش می‌رود. همچنان که در کنار توسعه رقابت نامزدها، مسئله توسعه مشارکت اولویت اول ما بود اما با قوت و قدرت بیشتری دنبال خواهد شد. 

 

گفتنی است، با توجه به توضیحات دبیر ستاد انتخابات صداوسیما، این 6 گفت‌وگوی 15 دقیقه‌ای از ساعت 18 تا 19:30 از شبکه یک به روی آنتن می‌رود. شبکه دو در ویژه برنامه «زمانه» از ساعت 22 تا 24 و شبکه سه بلافاصله بعد از فوتبال حدود 30 دقیقه بامداد این گفت‌وگوها را بازپخش می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار