توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

حمایت حسن روحانی از مسعود پزشکیان

حسن روحانی رئیس‌جمهور دولت‌های یازدهم و دوازدهم با انتشار ویدئویی حمایت خود از مسعود پزشکیان را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۲۴۷۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، حسن روحانی رئیس‌جمهور دولت‌های یازدهم و دوازدهم  با انتشار ویدئویی حمایت خود از مسعود پزشکیان را اعلام کرد.


روحانی در بخشی از این پیام گفته که به کسی رأی بدهیم که به دنبال آن خواهد بود به FATF ملحق شویم و در لیست سفید قرار بگیریم و مشکلات بانک‌ها و روابط بانکی را به حل‌وفصل برساند. به کسی رأی بدهیم که دنبال شایسته‌سالاری است؛ فراحزبی و فراجناحی فکر می‌کند و در برابر همه احزاب و گروه‌ها به عنوان جمع ملت بزرگ ایران با احترام یکسان می‌نگرد. به کسی رأی بدهیم که او همواره صادق بوده است؛ صداقت یک اساس است. نگذاریم کسانی دومرتبه در این کشور قدرت را در دست بگیرند که با مردم صادقانه سخن نگویند، آمار نادرست به مردم بدهند؛ افرادی که در همین مناظرات شاهد بودیم که بعضی‌شان متأسفانه آمار راستی را به مردم نگفتند و سخن راستی را با مردم مطرح نکردند.  


روحانی تاکید کرده که در میان کاندیداهای محترم برای دولت چهاردهم، آقای دکتر مسعود پزشکیان لیاقت این کار را دارد و می‌تواند این بار مسئولیت را بر دوش بگیرد و دارای صفات و ویژگی‌هایی است که آن‌ها را برشمردم. همه ما به پای صندوق رأی بشتابیم؛ من از مردمی که خواهان تعامل سازنده با جهان و خواهان اعتدال در داخل کشور هستند، می‌خواهم که روز جمعه به دکتر مسعود پزشکیان رأی بدهند.


و السلام علیکم و رحمة اللَه و برکاته
گفتنی است امروز تصاویری نیز از دیدار پزشکیان و روحانی نیز منتشر شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار