طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا

پیش بینی قیمت دلار ۷ تیر ۱۴۰۳

پیش بینی قیمت دلار ۷ تیر ۱۴۰۳ قیمت دلار در پنجمین روز هفته جاری، متاثر از تلاش بازارساز کاهش محدودی داشت، اما محدوده معاملاتی کریدور ششم را از دست نداد. این اسکناس با رد کردن خط قرمز سیاست‌گذار، بازارساز را به تکاپو برای ارزپاشی واداشت. روز سه‌شنبه و در تعطیلی بازار، سیاست‌گذار تلاش کرد با خبردرمانی بازار روز چهارشنبه را تحت تاثیر قرار دهد و به نظر می‌رسد کاهش محدود این روز متاثر از همین موضوع باشد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۰۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 27
کد خبر: ۲۴۷۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت دلار روز چهارشنبه کاهش ۵۰۰ تا ۶۰۰ تومانی داشت و در کف کریدور ششم بسته شد. معامله‌گران، کاهش قیمت دلار را قابل توجه نمی‌دانند و معتقدند این فراز و فرود‌ها روند عادی بازار است.

بازارساز روز سه‌شنبه با تزریق اخبار مساعد و روز چهارشنبه با ارزپاشی، قصد داشت قیمت دلار را به کریدور پنجم برگرداند، اما معامله‌گران معتقدند تقاضای تیرماه بر بازار اثر افزایشی گذاشته و تاچ کریدور پایین‌تر از دسترس سیاست‌گذار دور شده است.

کارشناسان اقتصادی به آثار تلاطم درهم و ایجاد نوسان افزایشی در بازار ارز اشاره می‌کنند و معتقدند حسی که بازار از گفته‌های نامزد‌های ریاست‌جمهوری در روز‌های اخیر گرفته در رونددهی به دلار بی‌تاثیر نبوده است. به گفته تحلیلگران اقتصادی، اگر نامزد میانه‌رو پیروز انتخابات شود امکان اصلاح دلار تا کانال‌های هشت و ۹ کریدور پنجم وجود دارد. در صورتی که نامزد تندرویی پیروز انتخابات شود دلار تا نیمه کریدور ششم نیز پیشروی خواهد کرد.

به نظر می‌رسد با وجود انتخاباتی که کمتر از دو روز به برگزاری آن باقی مانده، هر گونه پیش بینی برای قیمت دلار در هفته دوم تیر ناممکن باشد؛ اما با استناد به سال‌های گذشته می‌توان تلرانس قیمت دلار را از پله پایانی کریدور پنجم تا کانال سوم از کریدور ششم در نظر گرفت و با توجه به توصیه کارشناسان اقتصادی خرید‌های پلکانی در مقطع کنونی هیچ سرمایه‌گذاری را متضرر نخواهد کرد.

گفتنی است قیمت درهم روز چهارشنبه کاهش ۱۰۰ تومانی داشت و با رقم ۱۶ هزار و ۴۹۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر به سطح ۶۰ هزا ر و ۶۰۰ تومانی رسید و کاهش ۵۰۰ تومانی پیدا کرد.

قیمت پوند انگلیس کاهش ۶۰۰ تومانی داشت و در سطح ۷۶ هزار و ۷۲۰ تومانی ایستاد و یورو نیز با کاهش ۷۰۰ تومانی یک کانال به عقب برگشت و روی رقم ۶۴ هزار ۷۳۰ تومانی معامله شد.

گفتنی است اسکناس دلار در پنجمین روز هفته با رقم ۴۶ هزار و یک تومان و حواله دلار نیز با رقم ۴۲ هزار و ۹۵۲ تومانی عرضه شد و تغییر قیمت نداشت. / تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار