حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

واکنش صربستان به تحریم‌ها علیه روسیه

معاون نخست‌وزیر صربستان روز جمعه گفت که این کشور از تحریم‌های غرب علیه روسیه حمایت نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۰۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 28
کد خبر: ۲۴۷۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «الکساندر وولین» معاون نخست وزیر صربستان امروز (جمعه) گفت که کشورش از تحریم‌های غرب علیه روسیه حمایت نخواهد کرد و دوستی را که قرن‌ها از آن حمایت کرده از دست نخواهد داد.


پیش از این، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در نشستی با وزرای خارجه کشورهای غربی بالکان در اواخر ماه می گفته بود که «روابط نزدیک با روسیه با همگرایی اروپایی ناسازگار است».


به نوشته خبرگزاری «ریانووستی»، وولین در این‌باره توضیح داد: «علاوه بر شروط متعددی که صربستان برای عضویت در اتحادیه اروپا باید انجام دهد، این الزام نیز وجود داشت که صربستان تحریم‌هایی را علیه فدراسیون روسیه اعمال کند».


وی اظهار داشت: «برای رها کردن قابل اعتمادترین دوست تاریخی خود، یک فصل [از چارچوب مذاکره برای پیوستن به اتحادیه اروپا] به ما داده شد، پس از آن، در فصلی دیگر، ما با الزام برای لغو جمهوری صربستان در بوسنی و هرزگوین مواجه شدیم. اگر ما این را پذیرفته بودیم، باید فصل شماره ۳۵ با الزام به رسمیت شناختن به اصطلاح کوزوو را نیز قبول می‌کردیم».


طبق این گزارش، معاون نخست‌وزیر صربستان تاکید کرد که صربستان یک کشور مستقل و آزاد است، نکته‌ای که به سختی می‌توان آن را درمورد اعضای متعدد اتحادیه اروپا گفت.


ریانووستی به نقبل از وولین نوشت: «بنابراین، ما تحریمی علیه فدراسیون روسیه اعمال نخواهیم کرد و دوستی را که قرن‌ها اجازه نداد صربستان از دست برود، از دست نخواهیم داد. اگر اتحادیه اروپا حداقل به اندازه مولداوی به صربستان نیاز دارد، اجازه دهید از ما چیزی نخواهند که ما نمی‌توانیم به آنها بدهیم».


پیش از این نیز «الکساندر ووچیچ» رئیس‌جمهور صربستان بارها از اینکه درخواست تحریم‌ها علیه روسیه در هر جلسه با سیاستمداران غربی شنیده می‌شود، گلایه و ابراز ناخرسندی کرده بود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار